stressdrömmar

Inatt drömde jag att skolan brann upp. Men det var lite mer komplicerat än så. Det tog sååå lång tid, jag ville bara sluta drömma, vakna igen och börja på någon ny härlig dröm. Men det kändes som att den aldrig tog slut och varade hela natten!
Jag vet inte riktigt hur det började men på något sätt fick man veta att det brann i byggnaden. Fråga mig inte varför, men det var inget brandlarm, brandbilar och det var ingen uppsamling på skolgården som det burkar. Om det hade varit på riktigt hade ju alla fått åka hem men nej, alla gick runt där i skolan och liksom undrade när branden skulle sprida sig.
Jag gick och plockade med mig massa saker och det var riktigt svårt att välja vad jag skulle ha med. På något sätt så visste man vad som skulle hända. Tillslut skulle övervåningen rasa sönder och hela byggnaden falla ihop. Men ändå så var alla elever och lärare forfarande kvar där inne, inklusive mig själv. Jag minns att jag var så stressad, jag ville bara ut! Men ändå så gick jag inte ut, dum som jag var!
I slutet av drömmen stod alla på nedervåningen i ljusgården och väntade på att det var sista sekunden för att springa ut. Helt sjukt! Tillslut hördes en smäll från trapporna och alla började i panik springa. Jag var först i folkmassan och jag kunde så klart inte springa fort, det gick såååååå sakta! TYPISKT! Men tillslut kom alla ut och jag vaknade.
PUST! Det blev ingen avslappnad natt precis!

Jag vet ju vad det beror på, jag är stressad. Jag drömmer alltid massa mardrömmar när jag är det. Men vad ska jag göra åt saken?

Kommentarer
Postat av: Natalie

Söt sida!



Natalie

2009-04-06 @ 19:01:44
URL: http://www.natalielinnea.blogspot.com
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

sluta stressa kanske:)? yoga!

2009-04-06 @ 19:30:22
URL: http://halshammar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0