Hej och godmorgon! :D

Idag när jag tittar ut genom fönstret är det jag ser halvmolnigt väder och typ 20 grader. Helt okej ändå, solen kikar ju fram då och då, men vart är värmen?! Hehe, inte för att jag ska klaga! Vid den här tiden på året kan det ju lika gärna vara +15 och regn! Men iallafall, jag har blivit så bortskämd med minst +25 och soooool sol sol!
Idag har jag lite jag ska göra under dagen. Först och främst har jag fått uppdraget att dammsuga hela källaren och helst övervåningen också! Det är väl vad jag ska göra här närmast, dock efter jag har klätt på mig. Sedan blir det nog att jag cyklar till mjölkis och är med Sara och Sofia. Om solen kommer fram blir det kanske att ta sig ett dopp eller två, annars vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt :) Men skönt att bara ta det lugnt också :P



(jag har brist på bilder så inläggen blir lite tråkiga) ;p


Två glada nyheter!

Nu sitter jag här och funderar, tänk om jag kanske börjar blogga igen. Det har inte ens gått en vecka sedan jag sa att jag skulle ta en paus, men det är bara så att jag helt enkelt saknar det. Dessutom orkar jag inte fota några bilder när jag är och gör massa roliga saker på dagarna bara för att jag inte kan lägga upp dom på bloggen o s v. och det blir ju tråkigt när hösten och mörkret kommer och man inte har någontging att titta på och minnas tillbaka!
Fast ni får inte förvänta er för mycket av mig så här på somaren. Nu är det ju värsta högtrycket här uppe i norr med typ 25 grader varje dag och det får man ju verkligen inte gå miste om! Men jag kanske slänger in 1-2 inlägg per dag iallafall, från och med imorgon! Det blir nog bra! :D

Förresten! Nu har jag fått veta, jag kom in på frilufts! Det stod i NSD i lördags och antagligen kommer det väl i Kuriren imorgon. Så hela dagen idag har gått till att kolla i skolkatalogen vilka som kommer bli mina friluftskumpaner! Oj, så spännande det kommer bli till hösten! :D Jag hoppas att lovet går fort! HAHAHA, då har man väl ändå valt rätt gymnasium om man längtar så mycket? ;)

Ajja, vi hörs väl troligtvis imorgon då. Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, mysigt! :)


PS: sprid gärna vidare att jag har börjat skriva igen så att mitt läsarantal kommer upp till sitt normala, hihih x)

Jag lever!

...det är bara det att jag har struntat i att blogga ett tag nu och det kommer jag nog fortsätta med. Jag är helt enkelt inte på blogghumör och så är det bara!
Det blir alltså en liten paus för min del, vet inte hur lång, men någon gång kommer jag väl tillbaka! :)

Ha det bra så länge!

Här får ni en bild på tårtan, eller stubben (fast egentligen såg den mer ut som en limpa) som jag lovade att visa ;) Gästerna gillade den, fast persikan var fryst för mamma hade stoppat den i frysen när vi kom fram och sen så hann den tydligen inte tina ordentligt när vi skulle äta den ;p
Men jaja, vi hörs!

Nu sticker jag! :D

Hej, håller på att packa för fullt och snart bär det av till Frevisören :) Jag hinner inte visa er tårtan som jag bakade, och faktiskt så är jag inte ens färdig med den.. Just nu är det bara en tårtbotten och jag ska sätta dit fyllningen och rulla ihop den nu innan vi åker, så det är lite brådis för jag har inte riktigt packat klart än! Ni får helt enkelt inte se resultatet förren på lördag när jag kommer hem ^^ Hohoh, spännande va? (eller inte ;p)
Aja.. Glad midsommar får man väl säga i förskott! Hoppas ni får det trevligt! :D Baiii :)


Här ska bakas! :D

Japp då börjar midsommarstöket ;) Jag har fått äran att baka midsommartårtan i år och det kommer inte bli någon vanlig jordgubbstårta. Nä, nu ska jag prova någonting nytt som jag aldrig har bakat förut! Så vi får hoppas att det blir lyckat, för om det inte blir det så får vi ingen tårta i år, och det vore ju för hemskt!
Så nu är det bara att ni önskar mig lycka till! Snart får ni se resultatet! ;)


borstar tänderna ;)

God kväll på er!
Det blev inget träna för mig idag. Först svällde min mage upp som en ballong efter jag hade ätit och sen lite senare fick jag världens magknip! Det höll i sig ända till typ halv tio, då åt jag en nektarin och det försvann! Lite sent att gå ut och jogga då.. Men nu vet jag ju vad som hjälper mot mina magproblem, hahah xD

Ska gå och sova nu så att jag orkar upp vid typ nio imorgon. Jag har fått uppdraget att baka en tårta till midsommar och sen så måste jag packa också..

Aja, godnatt! :)


krångel med blogg.se :(

Det har tyvärr inte blivit något inlägg förren nu. Jag vakande 20 i tolv av att mamma ringde och sa att hon skulle komma hem på lunch och att jag och vilma skulle följa med henne så jag kunde städa. Så det blev att skynda mig upp och göra mig i ordning. Jag hann faktiskt till och med skriva ett inlägg då, men det försvann när jag skulle publicera det så jag skrev om det, men icke! Det hände samma sak! Jag hade inte tid för att försöka igen utan jag var tvungen att fara iväg.
När jag hade städat gick vi runt och kollade lite på stan. Men det blev inte att köpa någonting.

Annars har dagen inte haft så mycket att erbjuda.. Det blir väl middag snart antar jag och när maten har smält tror jag att jag tar mig en liten joggingtur igen! ;)

Byyeee :)


Rensa hjärnan!

Sitter med en truban på huvudet och har precis kommt ut ur duschen. FAKTISKT så har jag varit ute och powerwalk/joggat! Dessutom körde jag lite styrke när jag kom in :)
Nu känns det väldigt bra i min kropp! Under middagen var jag så sur på allt och alla och fick värsta utbrottet när mamma och pappa bara tjatade på mig. Man blir nog lite smått galen av att inte prata med någon på dagarna ;) Så när jag hade ätit klart gick jag därifrån och började tokstäda och grejja med tvätten! (fråga mig inte varför, men jag gör alltid det när jag har mina små utbrott ;p) När jag hade hållt på så ett tag tog jag på mig mina träningskläder och sprang ut. Jag tänkte att det kanske skulle få mig på bätte humör, och faktiskt känns det mycket bättre nu efteråt! :D Det rensar liksom hjärnan att få vara ute och göra av med lite energi!


Sommarjobbare väcker mig!

Godmorgon godmorgon! :)
Har ni sovit gott?  Det har iallafall jag, ända tills jag vaknade av massa röjningsljud. Det var alla sommarjobbare som var ute med såna här grästrimmare utanför våran gård. Irriterande, men det såg lite småkul ut med alla reflexvästar xD
Idag har jag egentligen inga planer för dagen, mer än att ta mig en liten tur med mina nya skor någon gång under dagen. Men jag kan ju inte börja springa direkt, man måste ju gå in dom först :P Fast jag vill vänta tils det börjar regna, hoppas det gör det snart! :D
Men vad är det här? Sitter jag och hoppas på regn på sommarlovet?! Aj aj! Jag får sluta upp det det! Höhöh ;)
Men vi hörs lite senare under dagen!


Jag hade lite tråkigt igårkväll så jag gjorde en bild till datorns skrivbord ;) Jag kände för att göra det lite sommrigare, lyckades jag? :P 

Här ska springas! :D

Det blev faktiskt så att jag inte gjorde någonting idag. Jag har helt enkelt varit för lat för att själv ta kontakt med omvärlden och ingen annan har gjort det heller. Men det har varit rätt skönt ändå, och jag hade inte orkat hitta på någonting för jag har haft ont i huvudet hela dagen. Jag funderar faktiskt på att gå och plocka fram en ipren ur badrumsskåpet, men jag gillar egentligen inte att ta massa tabletter.

Men jag har faktiskt uppnått ett "mål" för dagen. Jag har införskaffat mig ett par joggingskor! :D Efter middagen åkte jag och mamma in till Team Sportia och kollade lite. Det var en där som hjälpte att prova ut och jag fick springa på löpband och testa vad jag behövde för några. Det blev iallafall ett par Asics för 1395:- (tror jag det var). Men då frågade mamma om friluftsgymnasiet hade rabatt och att isåfall så kan man ju komma tillbaka till hösten och kolla på jackor och sådant. Han kollade upp det i kassan och dom hade typ inte det, men han gav ändå 10% rabatt för att "jag gick där". Mamma sa ju liksom aldrig att jag gjorde det, än, men tydligen uppfattade han det så ;) tihihih!


Godmorgon! eller ja, goddag kanske ;)

I morse tog jag en riktigt härlig sovmorgon till 11! Hur skönt som helst att få sova ut ordentligt utan att ha dåligt samvete för att man egentligen har massa läxor att göra. Nu finns det inget sånt som man ens behöver tänka på! :D
Vädret idag är ganska okej faktiskt, soligt och kring 16 grader. Jag får se vad som händer idag. Antingen så blir det kanske att vara med någon eller så får jag vara hemma hela dagen, helt själv. Vilma är med sina kompisar och dom ska till aronsbadet och spela minigolf. Jag vill också vara 10 år igen! ;) Nog för att jag också skulle kunna göra det, men ändå, det är liksom inte samma sak! ;p HAHAH!

Nä nu fick jag typ panik! Jag får verkligen inte slösa bort det här sommarlovet med att sitta hemma själv och fläska mig! Jag måste hitta på någonting roligt! Typ fara och resa någonstans och helst enkelt ha någonting att göra!
Här är en lista på saker jag vet att jag ska, jag vill och jag måste göra under lovet:

-Tälta på klubbviken (måste)
-Åka till Stockholm (redan bestämt)
-Vara i Lovikka (kommer garanterat göra)
-Åka till Gävle
-Soooola! ;) (heh, vem gör inte det)
-Grilla på en strand
-Sova på studsmattan (måste)
-Åka till Göteborg
-Träna (en självklarhet!)

...och det lär ju tillkomma lite saker och vissa kommer jag nog faktiskt inte göra. Men det är som en önskelista, man får ju inte allt som står på den ;)


sommarn -07 :)

jag måste träääna!


Regnet har öst ner hela dagen och det hade verkligen varit en perfekt dag för en joggingrunda. Luften är ju så fuktig när det regnar så att det blir så lätt att andas + att ingen ser hur svettig man egentligen är eftersom man ändå är genomblöt. Men ett allvarligt problem som gör att jag inte kommer ut när jag vill är att jag inte har några springskor! Jag blir galen! Jag måste verkligen träna för på något konstigt vis proppas det bara i mig massa onyttigheter hela tiden! Jag gjorde ett beach-09 test på facebook som sa att jag kommer bli så tjock under sommaren så att folk inte kommer känna igen mig när skolan börjar. HJÄLP!
Jag måste försöka få med mig någon frivillig människa som vill kolla på ett par skor med mig imorgon. Finns det någon som vill, så säg bara till! SMSa helst isåfall :)

nu kan man följa min blogg med bloglovin :) GÖR DET!

Vi hade det väldigt mysigt hos Bea igårkväll. Det var jag, Elin och Beas kusin som var där. Vi hyrde två filmer och köpte chips, creme fraiche och ica-choklad :) Filmerna vi såg var Benjamin Buttons otroliga liv och Bröllopsduellen. Den första var ganska bra tyckte jag. Egentligen hyrde vi den bara för att det är en film som man bara måste se någon gång. Men det var absolut värd att se! När vi hade sett filmen var alla så trötta så vi fixade lite jordgubbar och vaniljgrädde och sen gick vi ut på en promenad ett tag. Bland annat gick vi ner till vattnet och jag och Bea doppade fötterna, det var iiiiiskallt! När vi kom tillbaks från promenaden satte vi på den andra filmen. Men jag somnade typ en halvtimma in i filmen så jag vet inte riktigt hur den slutade xD Men jag får se den någon gång igen tror jag för den verkade lite kul ;)

Jag kom hem vid halv tre och då gjorde mamma kaffe så jag passade på att hälla upp lite i min favvokopp med pippimotiv :) Sen blandade jag i lite mjölk med lite sprutgrädde på toppen. Till det tog jag en bit mörk choklad med hallonsmak. Perfekt! ;D


HAHA, osminkad och mojsig i ansiktet med plåster överallt! xD


Jag älskar REA!

Denna lördag har varit rätt händelselös (säger man så?) hittills. Men snart ska jag packa mig en liten väska för jag ska åka till Gammelstan och vara med Bea & co. Jag antar att det blir det vanliga, äta, se på film, prata och mysa :) Det blir kul :D Har någon något bra tips på en film man kan hyra? Helst komedi kanske, eller jag vet inte ;P Men inte "Vi hade iallafall tur med vädret igen", för den såg jag igår kväll. Men den var faktiskt bra så den kan faktiskt jag rekomendera! ;) Ett litet plus är ju att den delvis är inspelad i Luleå :p


Här är några smycken som jag köpte på H&M igår. Det var rea, så örhängena kostade bara 10kr/st och armbandet 20kr. Alltså 40kr för alla! Jag älskar rea! :D

Vi hörs imorgon! :)


Fredagen :)

Jag hann inte skriva någonting igår tyvärr så det jag tänkte skriva då får komma nu istället ;)

På morgonen steg jag upp väldigt tidigt och gjorde mig i ordning och stämde gitarren. Sen kom mommo och moffa  och hämtade upp mig och mamma (pappa och vilma tog bilen till hennes avslutning ;p). Vi började med att samlas en sväng i klassrummet. Där gav vi bland annat paketet till Carina. Fast hon öppnade det inte och nu i efterhand kom jag på att det inte var så bra. Nu får vi ju inte veta vad hon tyckte om det + att det är flera som inte ens visste vad vi hade köpt, och nu får dom aldrig se! Ajja, hoppas hon blev glad iallafall! :)
När vi sagt hejdå till klassrummet gick vi ut på skolgården där dom hade pyntat med flaggor och björkar, som det brukar vara :) Alla tre nior spelade varsin låt. Vi spelade The Joker som vi hade tränat på tre gånger, och det gick väl, hahah, inte så bra! Jag och elin satt bara och skrattade när vi tappade bort oss och spelade mer och mer fel! Men kul var det allt! ;)
Sen var det betygsutdelning också! Alla fick komma upp en och en och hämta sitt betyg och krama och säga hejdå till alla lärarna. Väldigt sorgligt! Men betygen är jag jättenöjd med! Jag har MVG i allt förutom engelska, svenska, musik och teknik som jag har VG i, och juste! Jag har IG i språk, men det är för att jag hade svensk/egelska och det får man inget betyg i, dumt. Men det blir 300 poäng iallafall! :D:D:D Det kan ju knappt bli bättre! ;)
När allt var slut fotade vi lite gruppbilder och sen åkte jag, mamma, pappa och vilma till Smaka för att äta lite lunch.När vi kom hem sen så fick jag min avslutningspresent från mamma och pappa, en blender! Precis som jag hade önskat mig, och tydligen i en ny färg som jag aldrig har sett förut, men den var jättesnygg! :D Jag har dock inte hunnit göra någon smoothie än, men jag tror det får bli imorgon :)
Senare åkte jag in till stan igen för att fika med några tjejer från klassen. Det var trevligt! :) Sen gick några av oss på stan ett tag.

När jag kom hem fick vi besök. Min moster, hennes sambo, lilla Thea, mommo och moffa. Av moster fick jag en marimekko skål och av m&m ett Cervera-presentkort på 500 kr! Men när moffa såg mina betyg tyckte han att det skulle ha varit mer på det xD Dom är för söta! :)
Till middag blev det grillat kött och grönsaker med potatisgratäng och sen jordgubbstårta till efterrätt! Så somrigt, så gott!


Jag gillar lila, syns det? 8)


SOMMARLOV! :D:D

Nu har jag äntligen fått sommarlov! Hoppas att denna sommar blir riktigt rolig! :)
Bilderna får tala för jag hinner inte skriva särskillt mycket, ska in till stan och fika med några från klassen!
Berättar mer ikväll! :D


Niornas avslutningsmiddag! :)

Ikväll har vi som sagt haft avslutningsmiddag! Det var väldigt trevligt, men lite sorgligt att inse att man inte kommer träffa de flesta mer än att kanske mötas på stan eller någonting, istället för varenda dag! :( Men sånt är väl livet och man måste ju gå videre och förhoppnungsvis lära känna andra trevliga människor! :D

Aja, direkt efter skolan tog vi bussen till Linnea och gjorde oss i ordning hos henne. Jag fick agera frisyruppsättare åt alla, förutom linnea. Elin plattade hennes annars korkskruvslockiga hår och det var jättefiiint! :)<3 När vi var klara, efter ungefär 2,5 timmar framför speglarna åt vi lite snacks och drack troccadero :) Sen tog vi lite kort och blev skjutsade iväg! :)

Vi började med lite mingel och fotografering. Sen fick vi maten. En amerikansk grillbuffé med kyckling, kött, lax, sallad, salsa, bröd, vitlökssås mm. mm. :P Efter det blev det en del tal av lärarna och rektorn. Vi fick efterrätt också, en chokladpannacotta med jordgubbar! Mums! Sen fick vi även se några i klassens film som dom hade gjort på A&S, den handlade om lärarna på skolan typ, hur rolig som helst! Jag höll på att garva ihjäl ju! xD 



Hela klassen samlad på samma bild! Det har nog aldrig hänt föut, men tyvärr syns ju inte alla...
Fast imorgon går vi skilda vägar :( Vad underligt.

Godnatt allesammans...

...kommer jag snart att säga. Men först tänker jag bara berätta lite om vad som gäller imorgon, höhö ;p

-vakna och packa alla grejer till kvällen
-"skola" 9-? (14 eller 15 kanske)
-vara hos Linnea och fixa oss
-avslutningsmiddag
-typ godnatt? :p

Jag vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga någonting imorgon. Men isåfall blir det kanske på kvällen efter middagen, om det inte blir för sent och om jag är för trött när jag kommer hem där ifrån. För jag har ingen aning om när det är klart ;) Men det ska bli riktigt kul!

NU ska jag säga godnatt, för även fast jag försov mig i typ 1 timme i mose så är jag riktigt trött! ;)
pöss :)

sköööön skoldag + en lång stanrunda!

Skoldagarna dom här sista dagarna är verkligen inte som dom brukar! Vi inledde morgonen med att städa lite och jag försökte diskret att gå runt och samla ihop pengar från alla i klassen utan att Carina skulle se, och jag tror att jag lyckades! ;) När städningen var klar gjorde vi ingenting, typ. Vi satt och gjorde olika klappramsor, tog kort mm.. Sen så låg jag och Sofia och delade på en filt på två bänkar och jag hann slummra i typ en halv timme ;) Mycket skönt!

Dagen har egentligen, förutom att tömma klassrummet, gått ut på att vänta på att få äta våran avslutningslunch. När klockan äntligen blev ett gick vi ner till matsalen där vi blev serverade kyckling med grönpepparsås, potatisgratäng, sallad och bröd. Sen fick fick vi efterrätt till och med! Det var glass och hallon i en typ våffelskål, väldigt smaskigt allt ihop!

När vi slutade åkte jag och Elin in till stan, men efter ett tag kom Bea också. Vi köpte halsbandet till Carina vi hade spanat in på Smycka och sen så köpte vi även lite småsaker till oss själva ;) Det mesta var väl till middagen och skolavslutningen :p Jag hittade bland annat en väska på glitter, lite synd var bara att när jag kom hem märkte jag att väskan är kritvit och min bolero är naturvit. Men det får vara jag ska ju knappt ha på mig den imorgon för vi kommer ju typ bara sitta vi bordet hela tiden ;) Sen så kan ju inte allt vara helt perfekt alltid! ;)

Skolavslutningskläder, komplett!

Tjobaa!
Sitter och försöker få mitt brun-utan-sol bodylotion att gå in i huden så att jag kan krypa ner under täcket och somna. Men det verkar ta längre tig än vanligt nu!
Hmm.. vad kan man tänkas berätta...? Juste! Nu är jag klar med min outfit till fredag, asså med smycken och allt tjoffs :) Först tänkte jag ha spetsleggins och jag köpte till och med ett par idag när jag var med mamma på lindex men jag kan verkligen inte ha dom för det syns knappt att dom är vita, så genomskinliga är dom! Och eftersom min klänning är ganska kort vill jag inte ha så att det ser ut som att jag inte har några leggins alls. Så därför kommer jag ta vanliga vita istället ;) Men ni får allt vänta och se hur det ser ut tills fredag! Men förvänta er inte mycket, för det är typ.... vardagligt och ganska tråkigt!
Men däremot så har jag inte hitta några smycken till middagen kom jag på nu! Enda chansen att jag ska hinna köpa det är imorgon! Oooops! Jag måste skriva en påminnelse i mobilen att jag måste få lite money från mamma eller pappa ;p Heh!
Men nu får det vara om det kommer lite brun-utan-solfläckar på lakanen, för jag är dödstrött!
Godnatt! :))


Klubbviken :D

Idag har alla nior haft en solig och härlig dag på klubbviken. Dock har det varit rätt så blåsigt med det får man nästan ränka med när man är i Luleå, och speciellt ute på en ö ;)
Egentligen har vi inte gjort så mycket annat än att pilla i sanden, ätit, glillat bananer och marschmallows, gungat, gjort läskiga kexmunnar och typ pratat eller gått runt. Eller jo vi hade en tipsrunda i typ 5 min också ;) Men det har varit väldigt roligt ändå, många skratt! ;) Någonting mindre roligt är att jag har bränt mig i ansiktet! Speciellt på näsan och det, man märker ju inte att solen tar när det blåser så mycket!



Efter klubben åkte jag, Linnea och Elin in till stan för att hitta en present till Carina. Nu har vi ett antal förslag. Antingen ett halsband eller en fin skål? Vad är bäst?
(alla i klassen som läser detta, glöm inte 25:- till imorgon! Eller gärna 30! ;p)

långt inlägg!

Jahapp, stressig dag blev det här. Även fast allt vanligt skolgrejs är bortgjort, helt otroligt! ;)
Jag var hos doktor Hassler i morse. Han brände bort fyra födelsemärken. Så mu blir det aqtt gå med plåster hela sommaren! När jag var klar där åkte jag och skulle hämta min väska som hade varit på lagning. Just när jag skulle betala såg jag att dom hade fäst spännet upp och ner! Så då fick jag åka där ifrån utan väskan.
På skolan städade vi lite smått och sen gick vi och hjälpte träslöjdarna i klassen med att göra klart deras lekstuga till småbarnen. Jag och linnea tog på oss uppdraget att måla en "välkommen-sten" ;) Mycket viktigt! Viblev även bjudna på fika, men egentligen var det väl ingen bra anledning varför tror jag. Det var säkert bara för att Carina var fikasugen, höhö ;) Men det är ju alltid smarrigt!
Diret efter det åt vi lunch, lagom hungriga! Jag åt typ på en kvart för sedan var jag tvungen att skynda tiväg och hämta väskan, som denna gång var rätt lagad :)
När jag kom till skolan fick jag veta att vi skulle ha uppvärmning om en kvart, och jag var ju inte ombytt! Svettig efter den stressiga cykelturen försökte jag få på mig kläderna i den trånga toaletten. Sedan blev det att åka till kajakklubben för att starta. Men när vi värmde upp kom jag på vad jag hade glömt. Jag hade ju inte gått på toa! Hur smart får man vara när man ändå byter om på en? Jag kom fram till att jag inte skulle kunna springa utan att ha uppsökt en toalett. Så när startskottet hade gått fick jag skynda mig tillbaka till skolan! I motvind i uppförsbacke såklart!
När jag väl kunde påbörja loppet så låg jag sist av alla. Men med mitt joggande/gå i rask takt gick jag om hur många som helst och jag och elin gick i mål som treor i klassen ;)
Efter det fick vi sluta ch då for jag hem och duschade och åkte in till stan. Där gick vi runt ett tag inna vi skulle äta på Baan Thai med klassen för pengarna som blev över från stockholm.



Efter middagen gick vi till skolan och såg på Barnhemmet, väldigt bra faktiskt, men läskig!
Pappa kom och hämtade mig när vi hade sett klart filmen och vi åkte till Kvarre för att handla grillkorvar och smoothie till utedagen imorgon. Alla nior ska till klubbviken hela dagen och ha vattenkrig, och jag tror nog att jag ska ta mig ett dopp också! :D Jag tror att det kommer bli väldigt roligt! :)


Hoho, här är förresten min t-shirt som jag köpte på carlings idag! Jag har spanat på den ett tag men inte idats köpa, men idag såg jag att dom hade rea på den! :D Tidigare 199:- och nu 99:-, man blir alltid lika glad när det är så! :) Och för en gångs skull köper jag inte mina kläder på H&M! ;) Framsteg vettu! 

Natti natti, sov så gott! <3

Nu ska jag bara kika in hit en snabbis innan jag går och lägger mig :) Imorgon blir det att stiga upp tidigt. Jag måste hinna duscha, packa skoljoggar-grejer och cykla iväg innan åtta eftersom jag ska till Hassler och bränna bort födelsemärken klockan halv nio. Inte särskillt mysigt!
Sen ska jag nog göra en fuling och åka till skomakaren och hämta ut min väska som har varit på lagning ;) Vi har ju ändå inget att göra i skolan så då kan det ju inte skada om jag är borta en kvart extra eller så!
På eftermiddagen har vi skoljogg. Det hade varit mycket roligare om man hade haft skor som passade, men nu är det så här och jag får nog helt enkelt leva med blåa tånaglar resten av sommaren ;) Men som tur är går det ju att täcka med nagellack!
Ajja, nu ska jag krypa ner i sängen och sooooova! :)

Söndag!

Hej hallå folket ute i... stugorna! : )
Idag är det söndag och denna dag har väl sett ut som dom brukar göra. En härlig sovmorgon ungefär till tolv och en god frukost! :) Sen har jag varit med mamma på dollarstore och kvantum och när vi kom hem åt vi en tidig middag eftersom Vilma hade fotbollsträning klockan fem. Det blev fyra olika sillsorter, potatis och prinskorvar. Midsommarmat helt enkelt! Men det ska ju börjas i tid vettni! ;)

Förresten! Ni vet att jag har en sprucken nagel igår och som vanligt så hjälpte det inte särskillt länge att "laga" med nagellack. Så den spräcktes upp lika snabbt igen. Men nu var det ju så att pappa fick en av sina konstiga idéer igen. Laga med superlim! Hahah, jag skrattade bara, men sen tänkte jag att det var lika bra att testa. Och det funkade jättebra! :D

Ajja, nu ska jag åka med mamma till hennes jobb och städa!

smooooooooothie :))

Vid halv fyra-tiden när man börjar bli lite hungrig men när det är ändå för tidigt för middag, kan det vara bra med ett litet mellanmål ;)
Mitt brukar se ut så här:

1 banan
1 dl hallon
1 dl björnbär
0.5 dl apelsinjuice

Sedan mixar jag allt och häller upp i ett glas. Klart! :D Inte helt nytt va? ;) Njee.. ;p Men så ser det ut! Problemet jag har är att vi har en typ 15 år gamal stavmixer som knappt orkar snurra mer. Jag behöver en ny helt enkelt! Så jag har önskat mig en blender i avslutningspresent! :D Perfekt till sommarn!



skulle inte vara helt fel! ;D


Min ring :D



Här är då ringen som jag köpte igår. Väldigt praktisk eftersom jag inte vet vilka andra smycken jag ska ha. För det är både vanligt silver, pärlor och "diamanter" på den. Så då spelar det inte någon roll vilken sorts smycke jag har! :) Plus att jag kan ha oika på middagen och avslutningen utan att det ser konstigt ut ;)


Idag har jag inte gjort särskillt mycket. Jag sitter faktiskt i pyjamasen fortfarande! Men så tycker jag att det får vara ibland! Jag har precis filat och målat naglarna. Långfingernageln på ena handen har spruckigt just där fingret slutar och det tycker man ju såklart var väldigt passande eftersom det är nu dom måste vara fina när det är skolavslutning och allt! Men den är räddad för tillfället nu för jag har satt typ tio lager nagellack på det stället ;)

Men nu ska jag nog gå och klä på mig någonting vettigt!
Vi hörs! :)


Grattis tilll stipendiet Elin! :)

Jag har inte haft tid till bloggen på några dagar nu.
I torsdags blev det lite ändrade plander angående genrepet på KH. Istället för att börja klockan två där så började vi klockan halv sex eftersom skolan inte hade råd att vara där så länge! Men tekniken krånglade asmycket så vi hann knappt spela igenom hela musikalen en gång ens, så vi fick stanna ett tag till som tur var. Klockan 23 var jag hemma och somnade inet förren vid ett!
På fredagen steg jag upp klockan 05.00, efter ca 4 timmars sömn. Duschade, åt frukost och gjorde mig klar. Sedan skjutsade mamma in mig till klockan sju när vi började. Egentligen skulle vi börja åtta, så ändrade planer här med ;) Repetitionerna gick helt okej och jag kände mig ine alls särskillt nervös. Juste, jag glömde ju säga att jag var konferensiär tillsammans med isabell också! Det var väldigt roligt! :D
Föreställningen gick väldigt bra, trots några smååå missar. Efteråt firade vi med att bli bjudna på smörgås och cider på caféet i Kulturens hus av skolan :) Efter det fick vi sluta och då gick jag, Elin, Isabell och Bea på  stan en snabbis och fikade på BO:s, mycket mysigt! :) Jag köpte en ring på Ur & penn för 34.50, den ska jag ha på skolavslutningen och middagen!
Väl hemma somnade jag på soffan i tre timmar. Tydligen ska mamma och vilma ha pratat med mig men jag minns nada! Det blir alltid så när jag har sovit dåligt, då pratar jag i sömnen och gör massa konstiga saker xD Det enda jag kommer ihåg är att Vilma väckte mig med en visselpipa i örat och jag vaknade med ett skrik eftersom jjag trodde att det var någon som skrek! HAHAH! Men efteråt somnade jag lika snabbt igen.



(jag vet att jag har världens sämsta kamera som inte kan ta skarpa bilder utan blixt, och tro förresten inte att jag är seriös på bilden längst ner ;p)
 


gjord av: hon som har MVG i svenska (visst märks det?! :D)

Efter två mycket fina godnattsagor från Bea ska jag krypa ner i sängen ;) Det blir faktiskt en ovanligt tidigt ikväll för att vara mig vilket är bra eftersom vi har genrep till 22 imorgon!
Men jag ska ligga ett tag och bläddra i vilmas julliatidningar innan jag somnar tror jag :) Jag prenumererade på det för typ fyra år sen så det ska bli kul och se vad som finns i tidningen nu för tiden! :D

Beas sagor:



natti natti :)

petis!

Kvällen går verkligen långsamt. Det måste bero på att jag för en gångs skull inte är stressad! Så skönt att bara kunna ta det lugnt utan att ha någonting som kallas plugg att göra! Det här måste vara den bästa tiden på året, när allting är klart och man bara går och väntar på att det ska bli sommarlov!
Tänk, om lite mer än en vecka har jag gått ut grundskolan! :D Sen när man har fått vila upp sig ordentligt väntar det roliga till hösten! Ååå vad jag längtar! :)


Jag och Bea hade en lite småkomisk konversation ;) Fast det kanske bara är vi som har sån dålig humor! :p
För är det nå roligt med det egentligen? Typ inte, men hur som helst skarttade jag som en tok här hemma xD


nyckelpigor :)

Nu är jag hemma från skolan. Väldigt skönt!
Jag tänkte bara berätta att jag har uppnått ett av mina mål den här terminen! Nämligen att ha MVG i slutbetyg i SO! :D Jag är helt överlycklig! Det betyder att om jag inte blir sänkt i någonting (eller höjd i någonting annat) så kommer jag sluta på 300 poäng! Är det inte otroligt?! Jag är superstolt över mig själv måste jag säga, det går ju inte att vara annat liksom! :)

Just nu har jag egentligen inget annat att berätta så jag får återkomma!
Baiii :)


(fotad förra året)

Inpackning :)

Hej och godmorgon kära folk!
Har precis kommit ur duschen poch sitter nu med en inpackning i håret :) Jag ska skölja av den om typ 10 minuter och då kan jag ju inte precis börja klä på mig eller någonting sånt. Därför passar jag på att sitta en stund vid datorn istället ;D

Idag är det ju som sagt musikalrep igen, hela dagen. Det är väl bara att härda ut antar jag :) Men det tar verkligen på krafterna av att vara där innne i aulan hela dagarna. Ständigt någon som plinkar på något instrument, alltid massa babbel, babbel och åter babbel och stå rakt upp och snällt vänta på sin tur heeela tiden. Ajja, det blir nog roligt på fredag iallafall :)

Men nu ska jag gå och sjölja ur håret.
Vi hörs senare i dag! :)
Ha det bäst!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

hahaha!

Bilen jag och pappa var och kollde på var hur risig och rostig som helst! Jag vågade inte ens prova sätta mig i den för att det kändes som att den skulle falla ihop vilken sekund som helst. Till och med pappa blev lite skeptisk! Jag tror nog att han får söka vidare, men man vet aldrig med honom! ;)

HAHAHAHAHA! Man tar ju bort kapellet så det bara blir ett flak, men ändå! xD

Jag har just sett någon skitstressig film. Jag vet inte vad den hette men det var typ nå aliens (som såg ut som människor) som ville ta över jorden och kom med något virus så att man typ blev "en av dom" om man råkade sommna. Men då fanns det typ dom som var immuna mot smittanoch massa grejs. Jag fattade typ inte riktigt för jag började se mitt i filmen. Men den var iallafall väldigt spännande och som sagt väldigt stressigt eftersom dom där aliensarna jagade dom "friska" hela tiden! Men som i typ alla filmer slutade det lyckligt till slut och man kunde pusta ut! :)

Nu ska jag kolla det sista på datorn och sen göra mig i ordning för att gå och sova. Mycket skönt! Hoppas bara att jag inte vaknar upp som en alien! :O

"Två världar - ett hjärta"

Jag satt inte vid datorn på hela kvällen igår! Anledningen var att jag inte orkade! Jag stickade på min strumpa hela kvällen och sen när jag gick upp och skulle krypa ner i sängen tänkte jag om jag kanske ändå skulle sätta mig ett tag. Men klockan var halv elva då och jag visste att jag skulle vara uppe till typ 12 isåfall. Så jag sket i det helt enkelt, ganska skönt att vila från den ett tag! ;)

Idag hade vi heldag med rep inför föreställningen på fredag förmiddag. Nu vet jag namnet på den också: "Två världar - Ett hjärta" heter den :) Det gick ganska segt, vi tog om flera gånger och vi hann aldrig riktigt gå igenom helt. Man börjar liksom bli rätt less nu också. Speciellt eftersom jag egentligen inte tycker att det jag gört är särskillt roligt. Jag säger typ en replik i hela musikalen och sen så spelar jag lite ackord på pianot. Lite trist men när det är många som vill vara med så får man kanske räkna det det... Repetitionerna fortsätter iallafall imorgon också, hela dagen lång. Puh! 

Jag har precis ätit västerbottenspaj till middag och nu ska jag och pappa åka till något ställe i Boden och kolla på en bil, eller typ en buss, eller jag vet inte kanske det var en lastbil. Någon skruttig sak iallafall som han vill köpa. Den är typ från 70-talet, verkar rätt häftig! Jag får ta kort och visa sen ;)

Ha det! ;)

Måndag morgon ^^

Hejsan alla glada och pigga varelser! :D
Som vanligt har jag vaknat alldeles för sent och därför kommer jag att få stressa den sista kvarten innan jag åker. Men det är helt klart värt den där extra halvtimmen jag får sova! ;)
Just nu springer jag emellan toan och datorn för att hinna det jag ska, men det är då ingen panik än så länge!

Den här veckan blir den sista veckan som vi kommer arbeta på. Eller knapp det ens, både tisdag, onsdag och halva torsdagen kommer att gå bort eftersom vi ska repetera inför musikalen som är på fredag. Och jag antar att det inte blir något pluggande då heller! :D Det vill säga, otroligt skön vecka! :)

Nu måste jag skynda mig så att jag kommer i väg i tid!
Vi hörs, ha det bra idag! :)

RSS 2.0