Det blir en tidig morgon imorgon!

Då var även den andra dagen avklarad!
Idag hade vi matte, samhälls och svenska. Vi börjar verkligen på allvar på direkten känns det som! Man har typ inte ens hunnit lära känna klassen! Inte ens fått göra någonting för att lära känna dom.
På matten pratade vi mest om vilken mattekurs vi ska läsa, snabb eller långsam. Sen fick vi sluta tidigare ;) Det var typ samma på Samhällsen, pratade om vad vi ska göra under året + att vi fick en uppgift. Vi skulle analysera någon tidningsartikel. Men på svenskan hände det grejer! Vi började med en namnlek! :O Sen hade vi även en annan lärakänna-lek, äntligen! ;D Haha!

Aja, det känns faktiskt rätt bra. På något sätt tycker jag att det ska bli roligt, men det tycker man ju nästan alltid så här i början. Sen efter några veckor lessnar man ju tyvärr! ;) Men det är ju bra att jag kan se pluggandet positivt ett tag iallafall! :)

Nu ska jag bara kolla igenom något papper som vi fick och sen ska jag nog börja göra mig klar för sängen. Börjar 08.15 imorgon så jag kommer nog behöva gå upp jättetidigt om jag ska hinna duscha också! :O

Godnatt!

Kungen är död!

Det var iallafall vad jag drömde inatt! ;) Men det var inte så dramatiskt, typ att han blev mördad eller så, utan han höll typ något tal och helt plötsligt började han vingla till och fördes ut bakom scenen. Man får verkligen hoppas att det inte var en sann dröm, men om jag vore han skulle jag nog ändå avstå från att hålla tal idag p g a risken! ;)




Har sovmorgon till 11.20 idag, så jag ska börja cykla iväg ungefär 25 över för jag ska möta Bea kvart i :)
Ha en bra dag! :D


Första dagen är avklarad!

Jag kände mig väldigt trött och hundgig när jag klev in genom dörren idag! Det tar på krafterna att höra så mycket nytt som man måste komma ihåg! Det är tur att man har ett schema iallafall!
Min klass heter iallafall ID1E och den består av oss friluftsare och hockeykillar. Jag känner ju ingen förutom Bea då, men jag tycker klassen verkar rätt bra iallafall :)
Det var ju mest information idag, och vi fick bland annat veta att vi ska åka till Kebnekaise nästa onsdag! Jag längtar hur mycket som helst! :D Jag är dock lite orolig över det vi kommer missa dom tre dagarna vi blir borta från lektionerna. Det känns lite konstigt att behöva ha saker att ta igen redan andra/tredje veckan, men det löser sig nog :)

Slutade vid ett tror jag det var, och då gick jag och fotade mig på grodan och sedan gick jag till banken och fixade ett ID-kort. Så då var det gjort också! :) Det skulle komma om ungefär 4-5 veckor.

här är schemat:

Ni som vet, har vi fått någon extra bra/dålig lärare? :P

Det var det!

Okej, nu är det endast ca 1 timme och 40 min kvar av sista sommarlovsdagen. Men det känns faktiskt nästan bara roligt! Kanske inte så jättekul med allt stress och pluggande som väntar, men det ska bli väldigt spännande att få göra massa nya saker och träffa nytt folk! :D
Vi har samling i lärkans aula kl. 10.00 imorgon. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag antar att det blir typ information eller någonting. Undra om vi slutar efter det.. Hoppas inte, för jag vill börja med allt på en gång ju! ;)

Men nu ska jag försöka sova, även fast jag är rätt pigg fortfarande. Men jag vill vara på bra humör imorgon, så jag tror det är bäst att jag gör det nu! :)
Vi hörs väl imorgon efter skolan då! (haha, det var ett tag sen man sa så :P)



Hemma igen!

Sådär ja, då har man sagt hejdå till stugan för i år.. Har faktiskt inte gjort någonting annat än myst och tagit det lugnt där uppe. Det blev inte ens något dopp i älven!
Men iallafall, nu är vi hemma och det känns väldigt skönt! Ska fixa i ordning lite i rummet, typ bädda och så. Sen ska jag nog gå ner och kika vad det blir till middag idag, för jag håller på att hungra ihjäl! ;)
Jag har inget mer att säga för tillfället, så jag får återkomma ikväll :)


Favorit i repris?

Goddag, goddag!
Det är faktiskt nästan fint väder ute idag, om det inrte vore för att det blåser hur mytcket som helst.. Det blir nog att stanna inne hela dagen och typ packa lite smått.. Åker till Lovikka i eftermiddag för att "njuta av sensommaren där uppe" som mamma säger. Tycker inte att det var ett så bra argument, för jag hade mycket hellre stannat hemma och "njutit av sensommaren" här istället!
Aja, Vilma ska ta med hennes dator så jag antar att det blir en del filmtittande om jag inte har någonting annat för mig. Fast man vet aldrig, om jag får låna morfars mobila internet så vore ju inte det så dumt, hehe ;)


Nu kom jag på en grej! Jag ska baka kladdkaka idag! Perfekt att ta med dit upp så att vi har någon efterrätt till surströmmingen ikväll! ;D;D
Jag kan till och med receptet utantill nu efter att vi bakade i tisdags!
3 dl socker, 2 ägg, 2 dl mjöl, 1 dl kakao, 150 g smält smör, 2 tsk vaniljsocker
Man börjar med att vispa ihop sockret och äggen, sen i med resten av ingridienserna (smöret sist). Efter det häller man allt i en bröad form, in i ugenen på 175 grader i 20 min, KLART!
Hur enkelt som helst ju!


tre randiga och en rutig!

Det blev någon slags shoppingdag idag med, men det gör inte särskillt mycket tycker jag! ;) Nu har jag iallafall allt jag behöver till skolan (hoppas jag)!
Förutom skolgrejer köpte jag ett nagellack på dollarstore och sjalen som jag har på bilden på H&M :) Fast den var "gratis" eftersom vi hade 250:- att handla för där, och nu är det 151:- kvar! :)



Just nu är jag i full gång med veckostädningen, så det kanske är bäst att jag fortsätter med det!


Mmm :)

Jag hittade världens finaste jeans! Men när prislappen visar 1199:- kan jag ju glömma dom! ;)
Tänk om jag kunde hitta typ exakt likadana på typ H&M eller Gina, och Cheap monday skulle i och för sig också gå bra.. Det vore super!


Godmorgon..

..säger jag även fast jag vaknade för tre timmar sen! Men jag mår faktiskt bra idag, eller typ som normalt iallafall :)
Har inget direkt planerat för dagen, men jag ska en sväng med Elin till nlv och hämta ut musikal-dvdn. Efter det vet jag inte vad som händer men jag tror jag ska försöka få med henne till typ dollarstore och köpa block och sånt, för igår hittade jag faktiskt 139:- i en bortglömd börs i en låda på mitt skrivbord! Åå, man blir alltid lika glad! :) Dessutom behöver säkert hon också köpa sånt, eller det vill säga om hon inte redan har gjort det ;)

Menmen, nu ska jag gå och kika i min garderob. Vad kan man ta på sig en sån här dag egentligen? Gråmulet, blåsigt och under 15 grader. Ska man typ satsa på vinterkläder eller vad?


Vi börjar med den dåliga nyheten..

Nu på kvällen har jag börjat känna mig sjuk. Eller typ på väg att bli det, för det kryper i kroppen och jag fryser till och från..
Hoppas att det inte är någonting och att det är borta imorgon för jag har verkligen ingen lust att bli sjuk nu när skolan och allt börjar till veckan! Dessutom ska jag upp till stugan i helgen! Bajs.

Men iallafall.. en glad nyhet har jag också! Osten är hittad! :D Den låg i en låda i köket med bordstabletter, grytunderlägg och påsklämmor! Det konstga var att jag sökte där i morse, men jag var väl antagligen så inställd på att den absolut inte skulle vara där så jag orkade väl inte titta ordentligt! x) Hmm, jag undrar hur den kom dit...

nytt!

Tänkte visa upp mina vackra pennor och min mysiga kofta som jag köpte idag ;)


Den blåa är en shake-penna som man skakar för att få fram blyertsstiftet och den svarta är en vanlig bläckpenna :)

Mysigaset koftan ever! :))))) Tack sara för att jag fick den "icke-trådiga"! Hahah, nog för att din också blev "icke-trådig" och ingen skillnad från min, men iallafall! ;P<3


Var är min ost?!

Glömde ju berätta om någonting väldigt viktigt i morse! När jag och Sara skulle äta frukost så hittade vi inte osten. Igår på morgonen när jag åt av den var ju nästan hela osten kvar, så den kan ju inte ha tagit slut! Dessutom hade mamma och pappa inte heller hittat den i morse.
Den som hade den sist var Vilma, igårkväll efter hennes träning. Men hon säger att det inte var hon som stoppade in den i kylen efteråt. Mycket konstigt för den finns ju ingenstans! Har kollat i skafferiet, alla lådor i köket, brödlådan, återvinningspåsen (varför någon nu skulle råka lägga den där) och i de vanliga soporna. IGENSTANS finns den!
Spökar det, eller vad?!

Har nån någon idé om var den kan finnas?


blabla...

Goddagens!
Har precis ätit lite plättar till lunch och ska åka till NKV och kolla på lite block och pennor. Eftersom pappa jobbar på där får jag ju massa rabatt! ;D Jag vet inte riktigt hur mycket grejs man får från skolan, men jag antar att det inte är särskillt mycket. Fast jag ska bara köpa lite till att börja med, typ penna, sudd, ett rutat och två linjerade block och kanske en mapp eller någonting. Jag får se vad som finns :)

Kollade precis posten också och då hade vi fårr ett kuvert rån H&M club som inehöll en check på 250 :- att handla för, perfekt! :D:D

Nu ska jag åka iväg, hejsvejs!

kladdis! <3

Godkväll (eller egentligen godnatt typ, men det kan man ju inte säga ;p)!
Ikväll har jag, Sara, Sofia och Ida bakta kladdis! Det var mycket mumsigt, fast det var typ bara jag och Sara som bakade, dom andra danade typ runt i köket istället! ;)


Köpte inget på stan tidigare idag, eller en badanka-äggklocka och en liten bricka på lagerhouse :p Jag antar att ni undrar vad jag har tänkt använda äggklockan till, och svaret blir att jag ska ha den i duschen. När jag har hårinpackningar och sånt måste jag ju veta när det har gått 2 min, 5 min eller 15 min så att det blir rätt! ;) Jag la undan lite kläder också, men som det ser ut nu så kommer jag bara köpa en myskofta på stadium.

Sara ska sova här så nu ska jag inte sitta här och vara tråkig! Jag ska lägga mig i sängen och sova istället och vara ännu tråkigare! ;)
Hejsvejs och godnatt!

Mot staden!

Idag känner jag mig faktiskt rätt pigg och glad! Det kan kanske bero på att jag inledde morgonen med en lång och varm dusch! Gjorde en hårinpackning också, så nu är håret väldigt mjukt :))
Pappa är hemma på lunch nu och när han åker sen ska jag tigga till mig skjuts in till stan :P Jag och Sara ska gå runt ett tag och sen skulle Sofia komma också när hon har jobbat klart. Jag måste köpa massa grejer, typ skolsaker, lite kläder och typ sånt! Men jag har inga pengar! Aja, får se hur det blir.. :/

Nu ska jag kika bloglovin :)



Slöaste dagen på hela sommaren?!

Godkväll!

Sofia åkte med hennes mamma och kollade på en soffa efter jobbet, så jag tog bussen till Sara där vid halv fyra-tiden istället! :) Vi gjorde typ ingenting på hela tiden, vilket var väldigt skönt eftersom jag har varit helt slut hela dagen! Jag till och med sluddrade när jag försökte prata vissa gånger eftersom jag inte orkade öppna munnen! Haha, jag fårstår inte var min trötthet kommer ifrån! Vitaminbrist kanske?
Sofia kom lite senare iallafall och vi åt en supergod ekströms hallonpaj, fast det var bara jag som tyckte om den :p När hon hade åkt satt jag och Sara och nördade ett spel på någon sån här spelhemsida som man var inne på när man ar liten. Man skulle öppna affärer och liksom driva en gata, utöka butiker, köpa en busshållplats så att det kom mer folk, placera ut parkbänkar o s v.. Det var lite småkul faktiskt! Åt middag hos Sara också, ost-skinkpaj (oj vad jag äter paj :p) och "såna där gröna äckliga grejer" som Sara älskar (sparris) ;) Sedan åkte vi till Saras pappa, och jag hämtade min cykel där ifrån och cyklade hem. Helt otroligt att jag inte råkade somna och åka ner i ett dike eller något! Det måste vara kylan som räddade mig! ;)

Nu ska jag gå och tvätta ansiket, fläta håret och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i sängen! :)


hahahah ;)

Alla flyttar iväg!

Hejhej, är inte så jätteglad idag men jag ska ändå försöka att göra något roligt av dagen!
Sofia slutar jobba kl 14 så jag ska in till stan då och sen ska vi hämta våra cyklar hos Sara. Sedan får vi väl se vad vi hittar på :)

Igårkväll hade vi det mycket trevligt! Sofia flyttar ju till Stockholm för att gå på Kulturama om några dagar så vi hade en avskedskväll för henne också med en del galna grejer! Hon fick göra tre uppdrag plus att hon fick gå med ögonbindel genom stan och slutligen sätta sig i en bil och åka iväg med oss till en relaxavdelning på saras mammas jobb!

Det känns som att alla flyttar här ifrån ju! Först Linnea och nu Sofia, dessutom ska ju Sara börja på yrkesdansarlinjen i Piteå. Helt trist att inte kunna träffa dom så ofta, men det är ju jätteroligt för dom att få göra något de tycker om! :D Hoppas att dom kommer trivas i sina nya skolor och städer! :)


(snodde collagen från Sara eftersom jag inte tog några egna bilder igår ;p)

Söndag!

Hejhej!
Inatt hade jag en jättekonstig dröm! Men jag orkar inte förklara för jag fattar typ ingenting! Men den slutade med att "en av de onda" kastade spikar på mig som liksom for in i huden och sedan satte på mig en kanonkulsmössa och sköt iväg mig mot en måltavla. Men jag var inte död så jag lyckades landa på fötterna innan jag träffade den och slita av mig och kasta iväg mössan som skulle sprängas vilken sekund som helst!
Ja, ni hör ju hur det låter. När jag vaknade låg alla kuddar på golvet, täcket var avsparkat och överkastet i fotändan som var så fint vikt igårkväll låg i en hög!

Nu är jag iallafall pigg och glad! Eller inte.. Typ motsatsen egentligen. Dessutom är det söndag och mulet ute. Vilket betyder att jag inte kan göra något av det jag vill göra just idag. Inte sola och inte gå på stan! :(

Ajja, nu ska jag äta lunch!

Hejdå Linnea! :'(

Nu har alla precis åkt hem (eller för ett tag sen)! Vi hade en avskedskväll för Linnea igår, hon flyttar ju till Sandviken på söndag. Det var väldigt trevilgt!
Vi började med att äta middag på thaithai, det blev sushi för min del. Sedan promenerade vi hem till mig och satt och babblade och tog massa foton typ. Sen gick vi på en till promenad runt i krokarna och stannade till vid en lekplats.
När vi kom hem igen satt vi ute på bron och myste med morotskaka och sen när vi gik in såg vi på en film, allt flyter. Men jag somnade nästan direkt och sov tills filmen var slut. Sen satte vi på Harry Potter den flammande bägaren. Den kändes otroligt lång och vi somnade först där vid 6!



Min moster och hennes familj ska komma och äta middag hos oss ikväll så jag måste väl försöka hålla mig vaken så länge som möjligt antar jag, men vi får se hur det går..

 

Bio nu! :D

Oj, över en vecka sedan jag skrev någonting här! Det har hänt rätt mycket och det är väl en anledning till att jag inte har hunnit sitta vid datorn. Men desutom har internet krånglat (och gör det fortarande) så jag har inte orkat sitta här och bråka med det.
Förra helgen var jag i kluntarna + att vi hade tjejkväll så under helgen eller början på nästa vecka kommer lite bilder där ifrån :)

Nu ikväll ska jag med Sara på bio, det blir Harry Potter! Äntligen någon som vill se den och inte har hunnit se den ännu! :D Filmen är ju 2 och en halv timma så jag antar att jag kommer vräka i mig massa popcorn, det blir gott, höhö! ;)

Men imorgon är en stor dag! Sista dagen på sommarjobbet! Guuuuuud så skönt att ha det avklarat!

Jaja, nu ska jag börja åka in till stan! Vi hörs! :)

Jag har fått min almanacka! ;)

Idag när jag kom hem låg det en efterlängtad liten sak på köksordet, min almanacka! :D
Den var precis som jag hade designat den, om inte bättre ;) Jag hade ju lagt in födelsedagar och lite annat, men dom själv hade satt in lite andra "viktiga" datum också. Bland annat när vinterdäcken ska på, när det är morsdag mm.. Men den mest onödiga måste ju ha varit den på bilden högst upp till höger: Eurovision Song Contest - Final ikväll. Hahahahah! Så då vet man! Det är den 29 maj för den som undrar! ;)
Aja, det blir kul att sitta och fylla i sen när skolan börjar ;)


se upp för vass!

HallåhallÅ!
Det kändes som en lite annorlunda dag på jobbet idag! ;) Nytt område = lite andra uppgifter! Förutom vanliga slyröjningen så fick vi klippa ner massa 2 meter höga vass med en häcksax, och det var ju en upplevelse! x) Jag säger då det, vass är verkligen som dom låter, vassa! Mina ben är ju lagomt vackra nu, hahah ;P
Annars var det väl det vanliga typ... Inte så mycket att säga :P


Det är mycket värre i verkligeheten, stackars mig! xD


Godmorgon!

Det var länge sen jag kunde skriva ett sånt inlägg! Men nu råkar jag ha lite tid över innan jag ska cyklla iväg till sommarjobbet!
Jag tog på mig shorts idag. Alla andra dagar har jag haft typ mjukisar eftersom vi går i så högt gräs. Men det blir ju olidligt varmt! Så nu bestämde jag mig för att riskera att få mina ben fästingbitna ;)

Nu måste jag gå ingen, hörs senare! :)


Okej, nu vill jag be om en lite tjänst! :)

Hej, jag har precis suttit och kollat på sista allsång på skansen och ätit piggelin! Snart börjar ghost whisperer, så jag måste springa och ta på mig pyjamasen! ;)

Men jag har ett litet problem.. Jag är jättenyfiken och vill veta vilka som läser min blogg, och eftersom ingen frivilligt verkar vilja lämna något spår efter sig så får jag försöka locka till mig det! ;)
Så, alla dom läser detta: Snälla skriv en liten liten liten liten kommentar och visa vem du är! :)))


reafyndat!

Helluhellu :))
Sitter och försöker låta bli att hungra ihjäl! Men det blir egengjorda hamburgare med frisco-bröd så det är värt att vänta på! ;)
Dagen idag har varit helt okej, betydligt bättre änb igår iallafall! :) Vi fick 4 min extra lunch, eftermiddagsrasten blev också några minuter längre och de sista 10 min på dagen fick vi sitta ner och vänta på att vi skulle få sluta.
Imorgon byter vi område. Vi kommer att röja kring hälsans stig som jag förstod det. Samling på fotbollsplanen nedanför burströmska (typ) kl.08.00. Det innebär att jag måste cykla iväg vid kvart i, och då måste jag stiga upp typ en kvart innan. Eller egentligen inte kanske, men det känns bättre då! ;)

Efter jobbet åkte jag och mamma in en sväng till stan. Jag skulle kolla på en grej på lindex med det fanns bara (hur många som helst) i 40-42! Då blev jag sur! Men jag hittade en jättesöt bolero på rean, ca 50:- kostade den. Då blev jag glad! Men det som inte fanns ska jag typ beställa istället! :)



mat nu!

HÅLL UT!

Hejhej, ni får åter igen ursäkta mig för min dåliga uppdatering. Jag har haft så mycket för mig att jag inte har hunnit.
Men jag struntar i att berätta om dom här dagarna, imorgon börjar jag om igen och återgår till det normala! :)

Nu har jag inte mycket att säga och inga bilder att visa heller för den delen. Jag jmåste säga att det verkligen börjar bli en tråkig syn när man klickar in sig här på bloggen. Bara massa text typ utan något intressant innehåll. Men sen när skolan börjar och allt så kommer det nog bli mycket roligare och bättre inlägg! :D Men då förväntar jag mig att ni kommer att börja kommentera igen också, det verkar som att ni har sommarlov från det också! x)

Så, bara några veckor till med tråkig läsning, håll ut! ;)
Baii :))


RSS 2.0