Två linneor inom tre minuter!

Det blev ett tredje inlägg idag, rekord! ;)
När jag cyklade iväg  till konserten och var uppe på kronan var det någon blond tjej som hade stannat cykeln och höll på med något. Jag tittade bara fort på personen och det var som att jag kände igen henne. När jag hade cyklat två meter förbi henne kom jag på: Men det är ju Linnea! Jag ropade nå snabbt för att jag hade lite brådis och for sedan vidare, jag hade gärna pratat mer :)
När jag hade åkt ner för backen och var i andra viadukten kom ett gäng med ungdomar joggande. Jag såg inget eftersom jag hade solen i ögonen, men jag såg att det kanske var någon förening. När jag hade passerat så hörde jag någon som ropade: Evelina! Hahaha, då var det ju andra Linnea och hennes orientering som var på träning! Tänk att Luleå är så litet att man möter två Linneor som man känner inom typ 3 minuter!

 linnea 1 :)               linnea 2 :)

Konserten var iallafall jättebra! Dom var så otroligt duktiga. Jag satt där och var typ helt facinerad! Bea var tvungen att peta på mig då och då för att jag såg så allvarlig ut! xD (och för att jag satt och kisade, hade inga glasisar ;p) Jag vill också vara så duktig! Är det någon som vet hur gammal den där lilla killen på trummor var? Värsta underbarnet typ! Eller så såg han bara liten ut ;p

Ny header, igen

Den "gamla" var så.... konstig! Så vi får väl se hur länge denna blir kvar! ;)


(missa inte inlägget längre ner ;p)

jag blir som en robot!

Jag hatar när det finns godis hemma, då går jag bara och snaskar hela tiden! Jag skulle ju sluta med godis, förutom speciella tillfällen, men nähä! Hur ska det gå när det ligger en liten halvuppäten godispåse i lådan? Såklart råkar jag ju hitta den och då kan jag inte kontrollera mina händer längre, och så vips! Så råkar jag ha en liten smaskig godisbit i munnen! Men då gör det ju inte så mycket om jag tar en till, tänker jag ju då.. och sen blir det bara en ond cirkel! Från och med nu ska jag aldrig kolla i den där elaka lådan under spisen igen!


Iallafall..  har vart med Bea och Linnea och kikat på stan ett tag efter skolan. När Linnea cyklade hem fortsatte vi och gick runt och provade skolavslutninsklänningar. Jag gjorde det mest för skojskull, eftersom jag redan har en men Bea la undan två väldigt fina! Jag köpte inget speciellt förutom ett nagellack som jag har sökt efter, endast 45 kronor :D
Klockan sju börjar en konsert på skolan där bland annat Emilia spelar, det ska bli kul att se hur duktiga alla är, förhoppningsvis :)
 
Den där ljushållaren fick jag från fyra av barnen i våran truppgrupp, å Elina fick en likadan. Det var sista gången för denna termin igår så vi hade en liten uppvisning för föräldrarna och bjöd på fika. Då kom dom fram och gav dom till oss i en grönprickig presentpåse, så gulligt av dom! :)


ugglande :p

Egentligen är det här inte ett inlägg på onsdagen utan på tisdagen, igår alltså. Men det är för att jag är uppe och ugglar lite såhär tjugo i ett ;) Har suttit och gjort en hemuppgift som man egentligen ska göra imorgon efter lunch då lärarna är på nå grejs. Men då har jag gort den nu så att jag får ledigt direkt efter lunch :D Undra bara vad jag ska hitta på när alla andra har ullt upp med uppgiften, så långt tänkte inte jag. Hoppas att det iallafall är någon mer än jag som har gjort klart den! ;p
Men men, detta ska inte bli något långt inlägg, jag måste ju orka upp imorgon också! Bara så ni vet, ni som inte vet, nu är det iallafall bestämt att det verkligen, verkligen, verkligen blir Stockholm. Vi hade föräldramöte och föräldrarna lät verkligen otroligt positiva! Jag ville bara sitta och gapa när jag hörde kommentarer som "Det är klart dom ska åka!" och "Om dom inte får ihop nog med pengar så kan säkert vi föräldrar bidra med nån hundrig eller något". Helt enkelt för bra för att vara sant, hoppas jag! :D 
Jaja, sängen nästa! :)

årets första picknick, vem följer? ;)

Idag fick vi reda på världens hemskaste nyhet. Gröna Lund är stängt när i är är på klassresan! Eller det öppnar på onsdagen klockan 15, tre timmar innan vi åker hem :( Fatta besviken jag är, jag trodde typ inte att det var sant! Åh! Jag har aldrig gått på typ grönan med någon i min egen ålder, jag får nästan alltid åka själv för varken vilma eller pappa vågar åka det som jag vill! ÅÅÅÅÅÅ jag som såg min chans nu! Suck!
Detta har gjort så att jag har varit på dåligt humör resten av dagen! Eller förutom på engelskan då, men där gick det ju inte att inte skratta ;)

Efter skolan cyklade jag iväg och städade på mammas jobb och när jag cyklade hem haglade det! Jag såg INEGNTING och jag blev alldeles blöt! Inte min dag idag!

Fast den här veckan i sin helhet kommer nog bli ganska så bra ändå! Halvdag på onsdag (typ), halvdag på torsdag och lediga på fredag! aaaahh! :) Vem följer med till typ någon strand på fredag då? det lovas 16+ och soool! ;) haha, jag skämta! Men picknick kanske, det vore väl lite småmysigt?! :D

kör inte på söta gubbar och tanter!

Jag lovar, två tredjedelar av tiden som jag har varit hemma har jag stått i köket och grejjat!
Det första jag gjorde på morgonen: bakade. Det första jag gjorde efter det: köttbullesmet. Det första jag gjorde när jag kom hem efter vilmas "mamma mot barn-basketmatch": rulla köttbullar. Fast köttbullarna blev inga köttbullar, det blev köttgrus som det fick bli kallat. Men jag hade inte gjort fel, jag följde ju receptet! Det var nog för att det var älgfärs och inte vanlig för dom ville inte hållas ihop, dom bara gick sönder! Men iallafall, efter vi hade ätit: diska.
Så, det var nog allt! :D Nu vill jag inte sätta min fot där inne nå mer idag!


Jag borde gå och fixa mina naglar nu, dom är hur ovårdade som helst. Men jag funderar på vilken färg jag ska ha på nagellacket, ett mycket stort problem! ;)
Sen när dom har torkat ska jag nog göra en labbrapport så är den ur världen. Men jag får se, om jag orkar kanske...


Hahah, förresten ett lite småroligt citat av mamma idag xD
Vi körde bil på en smal liten gata, en gubbe och en tant gick mitt ute på vägen med ryggarna mot oss så dom såg oss inte, och säkert inte hörde heller .

- Anders, snälla kör inte på dom! Dom är ju så söta!

haha, visst var dom väl lite smågulliga men som att det skulle spela någon roll, han borde väl ändå inte köra på dom! xD

ikea å sånt

Idag vaknade jag av: "Evelina upp och hoppa, vi ska till ikea!" Ja, så det var bara att fixa sig, äta frukost och sätta sig i bilen.. Köpte inget särskillt där iallafall, två kuddar och en stoooor mysig handduk :) Jo, och en räkmacka, hur god som helst ju!
Men vet ni? Det finns typ inga ben & jerrys i happaranda! Jag skulle köpa en och ha till idag och imorgon men det fanns ingen! Åh, jag som var så sugen! :(

Men, såg på robinson iallafall. Tyckte inte ni att det var hur spännade som helst?! Jag kunde typ inte sitta normalt i soffan, jag typ satt och hoppade upp och ner! :p Nu gäller det bara att Christian åker ut nästa gång annars blir jag riktigt irriterad! Han förstör ju typ hela stämmnintgen i laget!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt och baka till vilmas basketavsluting. Jag ska leta ett recept nu tror jag, det blir typ vanliga kärleksmums eller kanske nå muffins, men jag tror inte att vi har några formar dock... Men det löser sig :) Å juste! Jag ska laga middag också! Det blir mycket tid i köket imorgon för min del alltså.


hårväxtsschema, haha

Yay! Nu är våran tågresa bokad till Stockholm den 17 maj, så nu blir det verkligen av! :D Fast nu är det bara föräldrarna som måste godkänna det, att vandrarhemmet som "lovade" oss plats verkligen har platser och att gunvor ger oss de 200:- per person som hon sa att hon skulle!! Annars blir jag riktigt besviken, för som vi har jobbat!


Men iallafall, jag har en liten tidsplan på hur jag ska få mitt hår att bli långt! Det växer ungefär 1,3 cm på en månad. Efter en "noga" uträkning kommer jag att uppnå mitt mål kring jul kanske :D Eller det vill säga om jag har räknat rätt ;)

har varit:
22 jan: 0 cm (kllippte mig)
22 feb: 1,3 cm (utväxt)
22 mar: 2,6 cm
22 apr: 3,9 cm
framtiden:
22 maj: 5,2 cm     - 1,5 cm 
22 jun: 5 cm
22 jul: 6,3 cm
22 aug: 7,6 cm
22 sep: 8,9 cm     - 1,5 cm
22 okt: 8,7 cm
22 nov: 10 cm
22 dec: 11,3 cm
sen så rullar det förhoppningsvis på...

Men alltså om det blir så här är det nästan för bra för att vara sant! Men är det någon som vet om håret förkortas av på grund av att det slits i topparna? För det känns som att det kommer växa jättefort när jag ser det så här :S Men jag kanske får räkna med att klippa 2 cm varje gång istället, vet ej..
Det är ju egentligen helt sjukt att jag gör dett här, en vanlig männsika skulle ju bara låta det växa och toppa när det behövdes. Men jaja, nu kanske jag inte får panik när jag ska klippa mig då ;)


gggllllaaaaaaadddddd!!!! :D:D:D

Det här har nog varit den mest positiva dagen på länge, även om vissa händelser (prov) inte blev som jag hade tänkt mig! Men gjort är gjort och det går ej att ändra på.

För det första så har vädret varit det bästa på hela året hittills, +13 grader och sooooool!! :D För det andra så har jag stoppat i mig årets första mjukglass, å det kan väl inte betyda annat än att det är riktig vår! Mina kläder från h&m har kommit, jag hittade asbilliga, assnygga, assköna addiasskor på rea, har även åtit favvorätten på max: crispychicken sallad ;)
En annan grej, NU har vi faktiskt äntligen råd med klassresan till stockholm :D (om bara gunvor sponsrar oss) och ja..ja... jag blir helt till mig så det går inte att skriva! Dessutom är allt "akut" plugg klart (med det menas att det fortfarande finns saker att göra med det är ändå ett tag kvar tills det ska vara klart). Å juste, jag kom på en till grej, mamma har anmält oss till vårruset så nu kommer jag vara tvungen att träna :D Yes, inga fler undanflykter! Men en tråkig följd av det, jag måste ha nya springskor. Jag vill ju inte ruinera mina föräldrar!
Oj oj, oj, jag höll på att glömma den viktigaste nyheten av alla! Jag vet inte vart jag ska börja jag vill bara ropa ut allt! Men iallafall som det ser ut nu så kommer jag nog in på frilufts! Eller den som har lägst poäng och kommer in har 230 poäng och medianen är 275 och jag har precis det! Det betyder att hälften har mer poäng än mig och hälften har mindre! Men det kan ju hända att det är typ 8 stycken som ligger på 275 och då kan det bli faligt! Ååååh varför kan man inte bara få veta allas poäng som har sökt nu, bara att man inte får veta vem som har poängen. Vill dom att man ska gå runt och vara nervös flera månader eller?!

Men jaja, nu ska jag försöka lugna ner mig lite och sova. Sen så är det bara att hoppas på att det blir lika bra imogon! :D

Å tack bea för att du berättade allt det där! :D

cyklare :)

Det blev två "invigningar" idag. Den ena av min nya vårjacka och den andra av min cyckel :)
Det käns som att jag har cyklat massa fram och tillbaka hela eftermiddagen. Först in till stan och se på föreläsnig, sen tillbaka till skolan för att ha hk, sen till barnträningen och tillslut hem!
Jag har repeterat lite matte nu ikväll. Har ju som sagt NP i det på torsdag och jag har räknat ut att jag knappt kommer hinna plugga någonting imorgon eftersom vi har sista ledarutbildningträffen då. Men i och för sig slutar ju den halv nio, så jag kan ju sitta ett tag och nöta in det sista iallafall!

Nu blir det att borsta tänderna och förhoppningsvis sova ett par timmar. Jag pluggade till tolv igårkväll så liiiite trött är man ju.

God natt då! ;)

upp å ner, ner å opp

Första dagen efter lovet idag då. Seeegt är det enda rätta ordet. Ingenting var på min sida! Slöjden gick bra, enda tills jag märkte att jag hade råkat sy fast ena ärmen på min tunika åt fel håll, så det var alltå bara att sprätta upp. Resten var också bajs, trött, sur, tråkig... mjaa...
En god nyhet är dock att jag är klar med idrotten nu! Som jag har kämpat! Och kan ni förstå, egna tankar är nästan en sida lång, de ni! ;) Fast det mesta är nog bara massa ordbajseri! ;p

Imorgon blir det att sluta tidigare, jag och isabell ska på föreläsning om ung företagsamhet. Spännande ;)



lite dåligt med bilder här i inläggen tycker jag. Så därför slänger jag in en otrooooligt seriös och glad bild på mig ;) Passar ju inte direkt ihop med min otrooooligt glada text men vi kan ju låtsas iallafall! :p

pluggggg

Idag har jag suttit heeeeeeeeeeeela dagen med mitt idrottsprojekt. Framåt har det ju gått som tur är, men det är ändå en hel del kvar att skriva. Det värsta av allt är att jag inte hittar mer fakta! Jag som hade som mål att bli klar idag. Men det kommer ju inte hända eftersom klockan är över halv tolv nu och om jag vill kunna stiga upp 6 och duscha imorgon så borde jag gå och sova nu.. Men jag vill inte! Jag hatar att måsta känna sig tvingad att vara vaken hela natten och plugga. Men så är det, när man sparar allt till sista veckan. Ja, så är det väl................. 

årets första! ;)

Wohoooooo, har just ätit årets första pinnglass! Det blev en Lemon Age, den var inte så jättegod, men det ska nog vara steeeekande hetta för att den ska få en rättvis bedömning ;) Det där gula grejset är typ citrongeléhallon, konstigt, jag trodde det skulle vara glass , men tydligen inte. Så det blev liksom en liten överraskning. Fast å andra sidan var det typ det som var det godaste på glassen ;)


Jaja, nog om glass.

Nu ska jag plugga, plugga och åter plugga! Jag ångrar grymt mycket att jag inte tog hem matten under lovet! Vi har nationella A och B på onsdag eller nått och jag måste VERKLIGEN repetera den! Fast jag får göra det måndag och tisdag istället. Så nu blir det till att göra klart idrotten under helgen så borde jag hinna (får man hoppas), men det är ju sååååå himla tråkigt!
Men om man tänker att det är sommarlov om "några" veckor så ska det nog gå ändå! ;)

Btw. det blev som jag trodde, jag byter ämne på idrottsarbetet. Nu är det avslappning som gäller! Sååå typiskt mig att göra det :p

vårkänslor

Hejhej, vad tycks om min nya, lite ljusare och vårigare, bloggdesign? Jag är ganska nöjd själv faktiskt :) Den förra kändes så mörk och tråkig, bloggen behövde helt enkelt fräschas upp lite grann tyckte jag!

Idag sa jag bara sitta hemma själv och "ta vara på lovet", eller kanske mer önskar att jag tog vara på lovet. Jag skulle ju vilja göra någonting kul, men jag har för dålig fantasi och för lite energi för det.
Istället kommer dagen att tillbringas framför en datorskärm med massa fakta om kalori- och fettförbränning. Det är vad mitt idrott/hälsaarbete kommer att handla om (så länge jag inte ändrar mig). Fast det kommer jag säkert att göra, det är ungeför det som brukar hända om man är ute i sista minuten mett ett arbete....

Men iallafall, nu ska jag gå och slänga in en grandiosa minipizza i mickron. Sååå nyttigt och gott! ;)
(eller inte)

det enda positiva just nu är att jag har blivit brun i ansiketet

Nu är jag hemma, och jag mår skitdåligt! Jag har ont i huvudet, snoret rinner, halsen värker, någon liten host kommer då & då och jag tror jag har feber. Mycket trevligt.
I bilen på väg hem hade jag lust att hoppa ut i farten. Vilma är också sjuk och hon bara sitter och gnäller hela tiden och tror att det är så synd om henne! Jag tror inte ens att mamma och pappa har märkt att jag är minst lika sjuk på grund av att hon bara går runt och babblar med sin hesa röst om hur synd det är om henne. Mamma kan jag få vatten? Pappa ge mig en halstablett! Sen så la hon sig över hela baksätet så att jag knappt fick plats. Då fick jag nog och började skrika på henne att hon skulle flytta sig. Pappa stannade bilen och både han och mamma satt och skyllde ALLT på mig! Är det inte typiskt va?
När vi kom hem vid två tror jag att jag gick och la mig på soffan, jag minns inte riktigt, men jag vaknade iallafall kvart i tre och då var såklart pappa tvungen att tala om för mig att min väska stod och väntade på att bli tömd på smutstvätt. MEN JAG ORKAR INTE! 

Jag vet att jag gnäller minst lika mycket som min kära syster nu men ni får ursäkta mig, men jag är på lite dåligt humör just nu.

Här kommer ännu en rapport här uppifrån ;)

Det hade inte kunnat vara bättre väder idag!
Det började mulet och dimmigt på morgonen och vi trodde att hoppet var ute med att få solpå näsan. Men vi packade in mat och renskinnen i skotrarna ändå och begav oss mot Kvarnkärnarna. När vi kom fram hände någonting, hela himmelen sprack upp och alla moln var som bortblåsta! Vi gjorde upp en eld och satt där och bara njöt i flera timmar!
När vi for hem sen så var det jag som körde skotern ända tillbaka, sååå roligt! Jag måste göra det imorgon också ;)

Väl hemma i stugan igen så satte vi oss ute där och solade. Pappa ppfann världens skönaste vintersolstol, en lutad skottkärra med ett renskinn i! Där i sommnade jag typ i en halvtimme så nu är jag jätteröd i ansiktet. Men det ska ju synas att man har varit i fjällen!

Nu har vi bastat och ätit tacos så nu hoppas jag att vi kan ta fram påskägget fyllt med godis! ;)

Oj, förresten, Thea (min lilla kusin) har lärt sig ett nytt ord, BAJS! Men det gulligaste är hennes uttal på s:et. Hon låter som Sid i ice age, liksom "sch"! Å hon går runt och säger det HELA TIDEN! :D Så schööt! :)

Jag ber till vädergudarna att det blir en lika härlig dag imorgon!


Långfredag.. å den har känts väääldigt lång!

Sitter i stugan nu och myser. Jag som trodde att jag inte skulle ha tillgång tillnågon dator, men morfar har tydligen mobilt bredband så jag kan sitta ett tag :)
Idag har vi suttit ute på gåden och grillat, kört skoter, läst, solat (den timmen den var framme) och fotat lite. Imorgon blir det nog en dag på kabla eller vid någon liten sjö.
Åh, det är så mysigt här, jag sitter precis vid ett fönster och ser ut på isen och ser några skotrar med deras lysen tända där ute, och det låter så..... fjälligt! :)
Men nu hör jag att dom plockar fram lite nötter och vindruvor ute i köket så det är bäst att gå och se till så att dom inte äter upp allt! ;)

btw, ni borde läsa den här boken! Den har jag suttit klistrad vid idag så fort jag har fått tid :)

Snart får jag känna på fjällsluften! :D

Nu sitter jag här i skolan med Linnea och Bea och väntar på att vi ska få gå på lunch och sluta. Bara 40 minuter kvar, japp! ;)
När jag kommer hem sen så ska jag packa klart och sen åka till Tjåmotis så jag kommer inte kunna sitta vid datorn förren på tisdag! :O Hemskt!

Det snöööööar ute! ;( Ännu hemskare!

Men baii då! :)


hmm...

Tänk om man hade haft en intressant blogg. Tänk att ha någonting intressant att skirva om varje dag.
Tänk att ha ett intressant liv!
Om man hade det skulle alla såna problem lösas. Då skulle man alltid ha någonting på gång att berätta för omvärlden.
Jag har inget intressant liv, därför blir det inte särskillt mycket intressant skrivet på denna blogg. Tyvärr.

Mitt liv består ungefär av, sova, vakna, äta, morgonpromenad, skola, läxor, dator, tv, städning, träning (ibland), stan (ibland) och kompisar (ibland).
Det här måste ändras på! Man lever ju bara en enda gång. Jag kan lika gärna bli påkörd av ett tåg och försvinna från jordelivet imorgonbitti. Då har hela mitt liv gått åt till att förbereda mig för att kunna ha råd att ha kul i framtiden. Lyckat isåfall!
Men vart ska jag börja? Det finns så mycket som går att ändra på, och lägga till i livet. Jag kan ju inte strunta i viktiga saker som skolan, även om jag skulle vilja
Nä du, det här blir en utmaning!

ojdå :p

Just nu sitter jag och skriver en slöjdutvärdering av mina tofflor.. Det går faktiskt ganska bra, förutom att jag bara råkar klicka fram internet och börja kolla på någonting då och då. Men som tur är så är jag ganska duktig på att komma på mig själv när jag gör det! :D
HOPPSAN! Nu sitter jag visst här och skriver, jag skom skulle jobba! Bäst att återgå till.. ja, det mindre roliga.

Bjuder på en bild på mina felsydda, oanvändbara tofflisarrr så länge :)


stressdrömmar

Inatt drömde jag att skolan brann upp. Men det var lite mer komplicerat än så. Det tog sååå lång tid, jag ville bara sluta drömma, vakna igen och börja på någon ny härlig dröm. Men det kändes som att den aldrig tog slut och varade hela natten!
Jag vet inte riktigt hur det började men på något sätt fick man veta att det brann i byggnaden. Fråga mig inte varför, men det var inget brandlarm, brandbilar och det var ingen uppsamling på skolgården som det burkar. Om det hade varit på riktigt hade ju alla fått åka hem men nej, alla gick runt där i skolan och liksom undrade när branden skulle sprida sig.
Jag gick och plockade med mig massa saker och det var riktigt svårt att välja vad jag skulle ha med. På något sätt så visste man vad som skulle hända. Tillslut skulle övervåningen rasa sönder och hela byggnaden falla ihop. Men ändå så var alla elever och lärare forfarande kvar där inne, inklusive mig själv. Jag minns att jag var så stressad, jag ville bara ut! Men ändå så gick jag inte ut, dum som jag var!
I slutet av drömmen stod alla på nedervåningen i ljusgården och väntade på att det var sista sekunden för att springa ut. Helt sjukt! Tillslut hördes en smäll från trapporna och alla började i panik springa. Jag var först i folkmassan och jag kunde så klart inte springa fort, det gick såååååå sakta! TYPISKT! Men tillslut kom alla ut och jag vaknade.
PUST! Det blev ingen avslappnad natt precis!

Jag vet ju vad det beror på, jag är stressad. Jag drömmer alltid massa mardrömmar när jag är det. Men vad ska jag göra åt saken?

härlig helg :)

Igår hann jag med mycket känns det som.
Jag gick runt i pyjamasen och rensade garderoben till tolv typ. Det blev rätt så mycket att slänga och skänka till min syster faktiskt ;)
Efter det värmde vi lite korv och mackaroner till lunch och sedan blev det att åka till piteå. Vi gick en sväng på stan där och kollade runt,, det enda som blev inhandlat var ett par sulor till mina skor, för annars tar det inte länge tils jag får benhinneinfalmation. Vi for även till nåra bekanta där och kollade på deras nyrenoverade hus, dom hade världens finaste tapeter i toaletten, dom var från 70-talet! ;)
 ungefär såna hära fast gröna :)
Sedan blev vi bjudna på middag hos min moster, mormor och morfar vad också där. På något sätt så kommer vi alltid in på samma samtalsämne. Döden. Vi kan sitta i timmar och prata om olika saker som handlar om det och igår fick jag veta att mormor och morfars gammla hus i jokkmokk låg på en kulle där man halshögg folk på 1800-talet. Det stället kallades visst för avrättsbacken. Läskigt!

 Just nu sitter jag själv hemma och äter fruktsallad till lunch. Jag hittade en burk med aprikoshalvor i skafferiet så jag tog nåra såna och lite äpple och banan, mumsigt! ;)

Fast nu har jag bara äppelbitar kvar i botten så jag ska ta och börja på idrottsprojektet... Herregud, det ska vara klart vecka 17 och jag har inte börjat ännu och vi har haft det sen vi började i januari! Att jag aldrig lär mig! Men å andra sidan så är det ganska många som inte har börjat med det än :p

fattas bara sol!

Jag har egentligen ingenting att säga. Så om du är ute efter att läsa någonting intressant så kan du klicka dig vidare ;)

Men jag å linneå var på stan även idag efter skolan (oops! ;P). Fast jag gjorde inte några stora inköp direkt. Förutom att kolla runt så köpte jag ett lypsyl på rea(!) och nya brills! Men jag måste faktiskt erkänna att dom är snyggare i verkligheten, dom ser typ ut att vara bruna på bilden men dom är orange/korall i verkligheten. Väldigt billiga också faktist :)

                             

Förresten, var det nån som såg på Berg flyttar in? Asså jag älskar Carina Berg, hon är så coool! ;D

jag brände mig på fingret när jag gjorde chokladdoppade popcorn! Dumma dom!

Anledningen till att det har blivit ett fyra dagars uppehåll är att jag har pluggat. Först var jag tvungen att göra klart HKn som egentligen ska vara klar vecka 17 men eftersom mitt word gick ut 31a så var jag tvungen...
Sen så har jag sett fram emot dagens matteprov så otroligt mycket att jag satt och räknade både i tisdags och onsdags, hela kvällarna!
Eller inte.
I tisdags hade jag sån huvudvärk att jag inte kunde stå upp = gå och lägga sig klockan nio och inte hinna med någonting som kallas plugg. Och så igår då. Jag kom hem nio från ledarutbildningen och efter det blev det att göra två tunga sidor. Men jag somnade i boken och fick gå och lägga mig fast jag inte hann klart så jag fick stiga upp 05.30 idag och göra klart resten. Nice asså, lagom pigg till provet (som för övrigt inte alls gick särskilt bra, men säg inget till pappa).

Men jag muntrade upp tillvaron lite genom att gå en runda på staden med Linnea (och ett tag var Elin med också). Och faktiskt, NU har jag köpt vårskor! :D Det fick bli på Din sko. Först funderade jag på att köpa äkta, men eftersom dom är mer än dubbelt så dyra så tänkte jag att isåfall kan jag ju köpa ett par till lite senare! Smart va? ;)
  
Nu får det vara dags för all snö att smälta tycker jag så att jag kan börja använda dom någon gång!


Förresten, jag åt sushi till middag, det var över ett halvår sen sist och det var såååå gott :)

Å en till sak (jag har så mycket att säga :p) Jag har gjort egna "snacks" till helgen, chokladdoppade popcorn! Det var ganska okej faktiskt, fast jag tror det ska vara vanlig choklad och inte bakchoklad, det smakade typ...mysko.

RSS 2.0