luleåkalaset :)

Nu blir det snart att åka in till stan för att gå på lk med Bea och hennes kusin, och det kanske var någon mer också :P Det ska bli skoj! ;D

Nu ska jag gå ner och sno godis av min syster ;)

jäkla tangentbod!

Okej, nu försvann allt jag hade skrivit om gårdagskvällen så det får bli kortfattat istället!

Det blev typ som planerat, middag och rixfm festival. Sedan hoppade Sara och Sofia bungyjump! Jag var jättenervös, men det gick förstås hur bra som helst! Det var nästan så att jag blev sugen på att testa själv, men jag vill inte slösa 500:- på det! Isåfall tänker jag göra det utomlands någonstans, typ från en bro eller ett berg x)

Bilder från kvällen kommer här! :)


(sara hoppar på lilla bilden och sofia på den stora :p)

Rixfm festival! :D

Hejhej, dagen har flutit på som vanligt med en del krattande och slyröjning... Men nu är det dags för någonting roligare! Snart ska jag åka in till stan för att träffa Elin. Vi ska gå runt typ en halvtimma på stan och sen ska vi och några andra från gamla klassen gå på baan thai och äta middag. Direkt efter det blir det rixfm festival i södra hamn mm.. :D

Måste fortsätta göra mig klar nu!
Baiii :))))

Spikmattan nästa!

Nu är klockan typ tio och det är dags för mig att krypa ner i min sköna säng! Fast i början lär den nog inte vara så skön eftersom spikmattan ligger där och väntar på mig just nu ;) Det gör alltid lite ont i början, men sen efter typ 7 min blir ryggen jättevarm och man känner typ inte piggarna om man inte rör på sig ;) Jag tycker att det ändå känns som en bra idé att ligga på den ett tag, man vet aldrig, kanske känns min onda rygg bättre efter det! :D

Ajja, godnatt då! :)


Sommarjobbet sliter på ryggen och gör mig bottenlös?!

God eftermiddag! ;)
Sitter och pustar ut efter en hel dag med arbete! Vi är fortfarande kvar på dagiset och snyggar till. Idag har jag rensat en sandlåda, krattat och samlat ihop högar med löv, gräs, sand, barr och grus. Det blir väldigt enformigt att göra samma sak varenda dag, speciellt när det är så otroligt tråkigt och jobbigt (min rygg gör ooonnnnttt!!). Därför kommer det kännas otroligt skönt när allt är över och pengarna klirrar på kontot!  Dessutom har mamma halvt lovat mig att få gå på massage när jobbet är klart! :DDD det ser jag verkligen fram emot!

Nu ska jag fortsätta att bara sitta här och ta det lugnt ett tag innan det blir dags för middag. Det är otroligt hur hungrig man blir när man jobbar på dagarna! När jag kommer hem på lunch äter jag typ två potioner mat + typ en frukt och blir knappt mätt! Men efter det får det faktiskt vara nog, haha x)

Men vi hörs senare! :))

Idag är det 4 månader till min födelsedag! ;P

Det fins inte särskillt mycket att skriva om denna dag eftersom jag berättade det mesta igår. Faktiskt så såg denna dag typ exat likadan ut!
Vakna - frukost - jobb - lunch - jobb - sola+smoothie - middag - tv/dator - sova.

Det enda jag kan säga nu är alltså: Godnatt och sov gott! Det ska iallafall jag göra! :)

Nya sängkläder!

Hej! Här sitter jag och ugglar, även fast min väckarklocka är ställd på väckning klockan 07.00. Jag måste bara kolla klart lite bloggar och sånt för ikväll och sen ska jag krypa ner i min säng som är renbäddad med nya sängkläder som jag köpte på ikea igår :)

Jag antar att jag inte kommer skriva något imorgon förren på eftermiddagen eller kvällen.

Vi hörs så länge! :D 


Första dagen på sommarjobbet!

Hej hallå! :)
Jag passar på att skriva  här lite medan mina nymålade naglar torkar..

Denna dag har varit väldigt jobbig! Första dagen på sommarjobbet ju, och hela dagen har vi varit på ett dagis och grävt i sandlådor. Det kanske låter som en ganska rolig uppgift, men det var ju inte direkt sandslott vi byggde ;) Först skulle man kratta bort allt barr och kvistar, sedan dra upp allt ogräs (inklusive rötter). Efter det skulle man skotta i all sand så att den blev luftig och slutlign platta ut det! Puh, säger jag bara!
Slutade tre (prick, han är jättenoga med tider!) och cyklade hem och tog på mig bikinin. Sedan blev det raka vägen till solstolen! Mamma kom med en kall och läskande annanas, banan, mango och kokossmoothie :) Så länge hon är hemma när jag kommer hem efter allt slit kommer jag nog kunna överleva sommarjobbet ändå! ;)

Nu ikväll får vi middagsgäster igen. Jag har konstaterat att vi typ har det minst en gång i veckan (ofta två) såhär på sommaren. Men det är ju i och för sig bara trevligt!


 Jag avslutar inlägget med lite bilder från båtturen med Elin! :)

snabbis här! ;)

okej, etta blir ínget långt inlägg! Jag tänkte bara säga att jag lever ;) Har ju sovit i Elins båt ute i klubbviken inatt och sen när jag kom hem blev det att åka till IKEA direkt och när vi väl kom hem där ifrån åkte jag till Sofia. När jag kom hem vid 22 hoppade jag i duschen och nu ska jag sova! Har min första sommarjobbsdag imorgon vilket betyder att jag måste stiga upp halv 7.Yes, vad härligt! Nästan så att jag längtar! ;D

Men men, bilder och grejs kommer imorgon någon gång! :)

Alla böcker i pocket, NUUUU!!!!!!!

Godmorgon!
Jag skrev ingenting igår, och jag ska säga som det är: jag ides inte helt enkelt! ;) Dessutom hade jag ingenting att skriva om eftersom det var en rätt händelselös dag.
Men idag kommer dagen bli allt annat än händelselös! För det första så fyller pappa år, så dagen började med en mysig frukost ute i blåsten på altanen. Fast just när vi hade ätit klart och skulle gå in så drog ett stort molntäcke in över oss så att det blev mulet :/ Men varmt!
Senare idag ska jag, Elin och hennes pappa åka ut med deras båt och sedan sova i den. Fast jag vet inte var och när vi ska åka, för först måste vinden mojna en del! Men det ska bli riktigt kul!
Så innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på.. Jag kan inte sola (det finns ingen sol), jag kan inte läsa (jag läste ut min bok igår) och jag kan inte göra någonting annat (det finns inget annat att göra). Det betyder att så länge det blåser orkanvindar ute kommer även denna dag mest troligt förbli händelselös! ;)
Men men...  :)))

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kanske jag börjar om på "om jag kunde drömma". Tänk om tredje boken hade funnits i pocket, då hade jag åkt och köpt den bums! Men nu råkar det ju tyvärr vara så att den inte gör det, och om den inte kommer ut i pocket snart kommer jag att... ja, jag vet inte vad! Bli galen! Fast det är jag redan! Åh, vad är problemet! Varför kan dom inte släppa den i pocket på en gång?!


Jag har blivit brun (röd) på ryggen! :D:D

Förlåt för att det inte blev något inlägg idag, eller faktiskt nu när jag ser på klockan så menar jag igår ;) Men jag har haft så fullt upp. Det har varit fint väder idag så den mesta tiden har spenderats på stranden. Jag och Sofia låg på Gultza och stekte! :D Sen på kvällen såg vi på film, "Pojken i den randiga pyjamasen". Den var jättesorglig men konstigt nog grät jag inte, det brukar jag ju alltid göra! Men Sofia var sig lik, hon grät högt och ljudligt, precis som vanligt! ;) Sedan tappade hon ett glas i stengolvet
(p g a att hennes händer var alldeles blöta i tårar så att glaset gled ur handen, säger vi som) så vi var tvugna att skrapa med gummiskrapa, dammsuga och skura halva rummet! x)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa ett tag och sedan soooovaa! :))))

oooops! lite smygreklam råkade visst komma med... :P

Dagen idag har inte riktigt varit lika spännande som den började ;) Jag har egentligen inte gjort någonting särskillt alls. Jag låg ute och solade ett tag och helt enkelt njöt av det härliga vädret.
Sen har jag även beställt en almanacka från personligalmanacka.se. Dom är jätteroliga. Man får själv välja vad det ska stå på framsidan och sen så väljer man även innehållet. Förutom en vanlig kalender kan man välja olika saker som man fyller i varje dag, typ "dagens träning" och "dagens väder". Sen finns det även sånt som man fyller i under veckan t ex. "Veckans kurva" (hur man känner sig, hur mycket pengar man har o s v), "Att göra", " Veckans idé" och massa andra fiffiga saker. Men oj, jag höll på att glömma berätta om det bästa! Man kan skriva in sina vänners och släkts födelsedagar, så dom blir tryckta i kalendern! :D En jättesmart grej tycker jag, och absolut roligare än en vanlig almanacka!  Jag längtar tills den kommer om två veckor så att jag får bläddra i den på riktigt!

Nu ska jag bläddra i en annan bok, nämligen "När jag hör din röst".
Vi höres! :)


Bilder för att sätta lite färg på bloggen! ;)
Btw, hur många är det egentligen som får för sig att fota en sån där minimal orange spindel? Nä, det måste bara var jag! ;D Dom blir dock väldigt suddiga på bild eftersom dom rör sig så otrooooligt fort, och stannar aldrig!

Ett annorlunda uppvaknande!

I morse vid kvart över tio vaknade jag med ett ryck av att hela sängen skakade och att det mullrade lite dovt utomhus. Jag satte mig rakt upp i sängen och försökte hoppa i byxorna medan jag sprang ner för trappan.  Jag frågade mamma om hon kande att det skakade, hon hade det och sa att det måste varit en lasbli som åkte förbi ute på vagen (det brukar skaka lite i fönsterna när dom passerar, men absout inte så mycket!). Någon minut efter mig kom pappa ner och han hade också vaknat av det. Jag tänkte väl inte mer på det, utan gick och tog mig lite frukost. Vi hade radion påslagen och det var då vi hörde att dom sa att radiohuset inne i stan också hade skakat till. Min först tanke var: Det måste verkligen ha varit en stor lastbil som fick ett sånt stort hus att skaka. Men sen så sa dom att det kan ha varit ett jordskalv, vilket det även visade sig vara! Helt coooooooolt! Jag önskar att jag hade varit förberedd på det så att jag kunde känna efter riktigt ordentligt hur det kändes, det är ju inte jordskalv varje dag precis! ;D

tisdag.

Goddagens!

Idag är det regn ute så jag känner mig inte särskillt pigg och glad. Jag går mest runt omkring och deppar över mitt hår. Jag trivs verkligen inte i så här mörkt! Men jag tror att jag måste avvakta ett tag och se om jag ska försöka ljusa upp det lite... För som jag har nu känns inte som jag! Men men, inget att göra åt det nu som sagt.
Jag har dock hunnit med lite annat idag. Jag har börjat på boken nu och jag tycker den verkar helt okej! Ettan var mer spännande i början men jag tror att den här bara kommer blir bättre och bättre, jag har ju bara kommit till 106 av 451 sidor ;) Jag måste fortsätta läsa efter jag har skrivit klart här!
Vid lunch var jag på casting också. Dom söker biroller till en ungdomsfilm som dom ska spela in Piteå så jag var där och sökte. Man fick typ läsa från en text och skriva på något papper. Spännande att se hur det går, men får jag ingen roll så kommer jag troligtvis vara statist istället, och det är ju kul det med :)

Fick precis veta att vi ska till min moster och käka pizza nu, så det blev lite ändrade planer för min del. Men boken följer självklart med! ;)

Vi hörs senare!

De senaste dagarna

God kväll! ;)

Jag tänkte börja med att berätta om dom här dagarna som jag har varit borta.
Vi har egentligen inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och typ spelat badminton, badat och fiskat. Dock fick vi ingen fisk, även fast jag säkert sammanlagt har fiskat i 4-5 timmar! Dålig stil av dom att inte nappa!
En dag åkte vi en tur längs tornedalen och svängde förbi Finland. Vi åkte till Levi och kollade läget, så nu har vi bestämt att vi ska åka dit någon gång i vinter. Det var typ bara 15 mil från Lovikka, så vi ska typ sova i stugan och sen bara åka dit över dagen :) Det verkade som att det vär jättebra backar! :D

Sen så har även en stor del av tiden gått åt till att läsa. När vi handlade på kvantum innan vi åkte fick jag för mig att köpa "Om jag kunde drömma". Jag har ju hört att den var bra men aldrig orkat läsa den. Men  jag måste säga att jag aldrig kunde föreställa mig en sådan bra bok! Hela dagarna gick jag runt och tänkte på händelserna i boken och jag fick bromsa upp mig själv så att jag inte läste ut den på direkten! Fast jag läste ändå ut den rätt snabbt så nu har jag köpt den andra boken idag, "När jag hör din röst". Så det blir väl att läsa den innan jag somnar ikväll ;)
Ni som har läst den, är den boken minst lika bra eller kommer jag bli besviken?

Jag får väl också ta och berätta att jag har gått och blivit mörkhårig. Jag hade sån ful utväxt så jag var typ tvungen! Färgen som jag använde hette ljustbrunt men nu är mitt hår mörkare än min systers, och hon har typ mörkbrunt hår! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, det är ju näst intill svart! Men jag antar att det får väl vara så här ett tag. Jag har ett slingpaket kvar som blev över från min förra färgning, men jag vet inte om jag vågar använda det. Isåfall senare i veckan om jag trivs med det allt för dåligt.


Ni får ursäkta om det blev lite konstigt skrivet det här, men mina ögon håller på att gå i kors så nu måste jag ska gå och ta på mig pyjamasen och krypa ner i sången och lääääsa! :D 

Hej.

Tänkte bara säga att jag har kommit hem från stugan. Dock hinner jag inte skriva något mer nu för jag måste packa upp och fixa lite grejer innan några vi känner från Stockholm kommer på besök.
Så ja, jag antar att jag kanske skriver ikväll men i värsta fall blir det imorgon.
Ajjja, nu måste jag fortsätta spinga runt i huset! ;)
Hej så länge! :D


åker norrut!

Hejhej
Nu har jag fått veta att vi ska åka till stugan idag så här kommer det troligtvis inte bli någon uppdatering förren söndag eller måndag. Fast det kan hända att morfar har sitt mobila bredband och dator med sig så då kanske, men vi får se..
Egentligen vill jag ine åka dit så jag är rätt less nu. Här hemma har dom lovat bra väder och kring 20 grader medan vädret i Lovikka kommer vara typ moln och 10 grader! Åååå jag är så less, internet bara krånglar också!
På återseende!

En stor liten Evelina

Här kommer lite bilder ur mina fotoalbum. Dom här bilderna på mig är från när jag var upp till ett halvår (på den med telefonen var jag lite äldre dock) . Som ni ser var det enda som fanns på mig typ fläsk! x) Haha, nä men ni måste ju hålla med om att jag inte direkt var en liten bebis! Kolla t ex. mina snygga smala ben på tredje bilden högst upp, eller varför inte bulldog-hakan på sista bilden längst ner? xD

Jag tänkte sprida ut bilderna lite på olika dagar så typ imorgon kommer väl nästa gäng upp (då har jag blivit lite äldre och babyhullet har förvunnit :p).

Nu ska jag gå och borsta tänderna, hörs imorgon! :)

Trädkoja!

Hej. Idag har jag typ varit ute hela dagen! Först låg jag bara och solade sen blev jag less så jag tvingade pappa at spela badminton med mig! ;)
Sen på eftermiddagen kom vilma och hennes kompis på att dom skulle bygga en trädkoja. Jag gick och kollade när dom byggde och det kliade sååå mycket i mina fingarar när dom spikade, för den åkte inte in någonting! Tillslut frågade dom om min hjälp och jag gick dit och bankade in spiken på 5 slag! ;) Därmed blev jag anställd som spikare! Men jag måste säga att det faktiskt var mest jag som byggde den och kom med idéerna. Dom var typ mina..... "ge mig hammaren" - "okej". Kan man kalla det assistenter? x)
Resultatet då? Jo, det blev riktigt mysigt faktiskt! Dom satte dit lite kuddar och grejer och fikade saft och bullar där. Sen när kompisen hade gått hem låg Vilma där och läste. Jag önskar att jag hade en sån koja när jag var liten!


Nu ska jag fixa med bilderna från fotoalbumerna :)


Najs väder!

Goddag!
Nu på morgonen har jag suttit typ en timme med alla fotoalbum jag kunde hittat och bläddrat igenom. Det är lika kul varje gång och jag måste verkligen säga hur otroligt fet jag var när jag var liten, HAHAH!
Jag tänkte lägga upp lite bilder senare idag,  för nu måste jag tvinga mig ut i det fina vädret! Jag går runt hela tiden och gnäller på hur kallt det är och att man inte ens kan vara ute, och nu när det väl är varmt sitter jag ändå inne.
Nej, bikinin åker på nu och jag & Vilma ska dela på lite vattenmelon! :))
Vi hörs senare!

en liten hög var det ju allt! ;)

Detta inlägg förtjänar ingen rubrik!

Gu vad huslig jag är idag! Först städar jag toan och nu har jag tömt + fyllt diskmaskinen! :D Fattas bara att jag ska gå och tvätta eller någonting sådant nu!
Hahah, kan det möjligtvis vara så att jag har lite att skriva om eller? ;)
Faktiskt så har jag ingenting intressant alls att skriva om. Nu ska jag göra denna kväll ännu mer ointressant genom att gå och sätta mig i soffan med en bit mörk toblerone och se på lotta på liseberg! :P
Vi hörs imorgon!
Fast det är klart, om ni vill ha ett inlägg till lite senare ikväll om hur god chokladen var (till exempel) så får ni såklart det! ;)
Nä nu ska jag sluta svamla!
Hejdå :)

mmmm..... :))

doft-muffin :)

Goddagens! Det blev ingen uppdatering här på bloggen förren nu. När jag vaknade i morse blev det första jag gjorde att städa min toa, och jag säger då det, det behövdes verkligen! Usch!
Vid tolv okte hela familjen in till stan. Vilma och pappa skulle på biblioteket så jag och mamma passade på att gå på stan :) Förutom typ strumpor och sånt köpte jag en tröja på rean på H&M. Det som var lite synd var att den sista som fanns kvar var i XS och egentligen skulle jag nog haft S, men med tanke på att den bara kostade 49.50 var det helt klart värt det! Jag älskar trycket! <3
Sen köpte jag även en doft-muffin på Lagerhouse för en guldpeng (rea där med ;p). Jag tänkte överraska pappa med att hänga den i bilen men eftersom han var med sen så sprang jag i förväg och hängde upp den. När han kom in i bilen sen och stängde dörren började han sniffa och sa "Hmm.. det luktar kaka?!". Det roliga var att han inte hade sett den när han sa det, och så rätt han hade! x)

tihihih :p


Hejhej, här sitter jag och gosar med min söta lilla dammvippa!
Haha närå, jag tar bara en liten paus från städandet x) Snart har jag dammat klart allt, bara srivbordet och förnsterbänken kvar! Sen ska jag rulla in dammsugaren och svepa igenom rummet lite grann. Det är verkligen fördelen med ett litet rum, det går så snabbt och städa! :D
Aja, nu ska jag återgå till arbetet! Sen ska jag ut med systern och spela lite badminton :P

tillökning i garderoben :D

Igår när jag satt vid datorn på morgonen tittade jag ner på mina (eller egentligen pappas) urtvättade, trasiga, egentligen fula men otroligt sköna mjukisshorts. Det fanns ett uppnött hål på ena knät och snörena som var vita förut hade blivit gula.
Då fick jag min idé! Jag var ju bara tvungen att sy ett par nya! :D Fråga mig inte varför min första tanke var att just SY ett par, när man lika gärna kan köpa såna. Men det var nog så att jag längtade tillbaka till de gamla goda slöjdlektionerna ;)
Så jag och mamma åkte in och köpte ett passande tyg och lite annat som behövdes och sedan satte jag igång!
Jag hade inget mönsterpapper så jag klippte sönder shortsen och använde delarna som mönster. Där var jag allt bra smart va, höhöhö :P
Jag satt från ca 14 till 22, med en paus för middag där emellan! Så man kan säga att efter 7 timmars slit fick jag ett par nya, fräscha mjukisshorts att gå runt i på kvällarna! Jag räknade ut att materialet till dom kostade ungefär 70 kr, för jag använde ju inte allt vi köpte. Helt klart värt det!
Det blev verkligen en intensiv dag, men konstigt nog kunde jag sova lugnt utan nåra läskiga drömmar om elaka symaskiner! ;D


Lite bilder dårå :P

(Jag var i Vilmas rum, det kanske kan förklara High school musical-affischerna och den skitiga spegeln, heh :P)


Resultatet:


Mummafrukost!

Idag vaknade jag klockan kvart i elva, men jag kände mig ändå inte särskillt utvildad. Konstigt, men det kan bero på att jag såg Låt den rätte komma in till klockan 12 igårkväll och låg och läste till typ 2, men ändå :P
Hur som helst, jag började dagen med en jättegod frukost bestående av mammas fralla som hon bakade i förrgår, apelsinjuice och en yoggi dröm jordgubbscheesecake, sååå gott! :))


Nu ska jag läsa lite bloggar och en ska jag fixa med ett nytt inlägg om vad jag gjorde igår. Det blev nämligen ändrade planer, inget solande som jag tänkte göra utan någonting helt annat :P  

Mysig morgon! :)

Godmorgon godmorgon! :)
Dagen började som jag trodde, jag blev väckt av att Thea och Vilma busade där nere så att Thea gav ifrån sig ett jätteskrik! Klockan var dock halv tio då så jag gjorde inga försök att somna om. När jag kom ner var det full rulle, frukosten stod på bordet, Vilma och Thea sprang runt och busade med varandra och mamma var i full gång med att baka bullar. Så mysigt ^^
Det är jättefint väder idag också, soligt och det kommer väl bli ungefär 20 grader i skuggan skulle jag tro :) Jag har klätt på mig bikini och en klänning idag. Det är väl lika bra att passa på att använda såna kläder nu, man vet ju inte om det blir mycket varmare än så här innan jag börjar jobba den 27e. Så jag kommer nog tillbringa dagen med att sola och bara ta det lugnt ute i det sköna vädret! :D

Nu ska jag gå ner och smaka en bulle :D

sommarsporten nr.1!

Har precis kommit in efter att ha varit ute och spelat badminton med Vilma. Det var perfekt väder, vindstilla, ingen sol i ögonen och acceptabel temperatur. Det enda som man kunde irritera sig på var de där jäkla myggen! Jag hatar dom!
Iallafall, badminton måste ju ändå vara den härligaste sommarsporten! Det är ju inte särskillt svårt och inte så jobbigt heller för den delen, inte så att man behöver duscha iallafall x)
Men jag och vilma tävlar inte MOT varandra, vi tävlar MED varandra. Vi raknar slagen som vi klarar i rad och börjar med att vi ska klara 10 och sen ökar vi med 5 när vi har klarat det vi skulle. Det blir mycket roligare så :P Idag klarade vi 23 slag, sen blev det för myggigt och kyligt ute ;)



Nu ska jag nog börja göra mig klar för kudden. Jag känner mig ganska så grusig i ögonen och jag lär vakna rätt tidigt imorgon av att min 2-åriga kusin Thea börjar skrika och skratta där nere, dom sover nämligen över här. Men hon är ju så söt :)

filmstrul!

Goddag goddag!
Idag har man spenderat dagen med Isabell. Vi bestämde oss för en slappardag med massa film. Det var tänkt att vi skulle se Låt den rätte komma in, Australia och sen skulle vi hyra en till. Det visade sig bli Dumpad. Vi började med att se den och när den var klar skulle vi se Australia. Men då visade det sig att den var på datorn fast pappa sagt att vi hade den. Sen gick det inte att koppla in datorn till projektorn o s v. Vi kunde varken se den eller Låt den rätte komma in! Fatta irriterad man blir! Det slutade med att vi såg Shrek den tredje istället.

Nu har jag precis slurpat i mig en skål nyponsoppa och vid fem/halv sex ska min moster och hennes familj komma på middag. Det blir grillat :)
Sernare ikväll händer inte särskillt mycket heller, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt framför teven eller någonting :)
Är det någonting bra på TV idag förresten?! :D

lite bilder :)

Här kommer några bilder från Stockholm. De flesta är från dagen på grönan, sen är det när vi var på promenad och när vi stannade i Rosendals trädgård och åt glass samt en sommrig liten bild från en av turerna med djurgårdsfärjan :)

Jag kan faktiskt berätta att jag och Vilma åkte Insane 6 gånger! Första gången grät och skrek Vilma men efter den turen lyckades jag på något sätt övertala henne att åka den igen. Andra gången var det likadant, men än en gång lyckades jag få med henne på en till åktur! Tredje gången var det rätt så lugnt och det var nästan så att hon själv ville åka igen. Fjärde, femte och sjätte gångerna behövde jag inte övertala henne alls, utan sa bara: Nu går vi och åker! och sen var det inget mer med det, hon följde lydigt med! Jag år så duktig! x)




Här nere kan du se mina shoppingfynd ;)



Högst upp till vänster:
Stickad tröja från Monki
Högst upp i mitten: Skor från Vagabond
Högst upp till höger: Tunika från Cottonfield
Längst ner till vänster: Kjol/linne från Vila
Längst ner till höger: Kofta från InWear


Jag är förälskad!

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/572849/evliinah?claim=ws8uern96as">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det blev en sväng till Storheden på förmiddagen eftersom kylskåpet var helt tomt och jag känner att jag bara måste följa med så att jag vet att det är rätt grejer som mamma och pappa köper hem. Dessutom måste jag ju vara helt försäkrad om att dom inte glömmer något. Haha, jäkla kontrollbehov! Men ibland kan det ju också vara bra om man skulle råka hitta någonting smarrigt på en hylla någonstans, som idag till exempel! Helt plötsligt såg jag en hylla full med nyponsoppa och såna här små mandelbiskvier. Jag fick värsta flashbacken från när jag jag var typ fem år och satt i köket och smakade just det. Jag tycket det var otroligt äckligt! Men jag kunde fortfarande känna smaken och vattnades i munnen! Jag var ju såklat tvunget att prova igen!
Så när jag kom hem hällde jag upp lite i en skål och tillsatte en klick gammeldags vaniljglass och några små mandelbiskvier. Mmmm.. så gott det var! :D Jag lär ju äta det några fler gånger den här veckan, paketet med nyponsoppa är ju öppnat och det måste ju ätas upp! ;)


Nu är jag hemma!

Fast jag kom ju igår kväll, men iallafall.. Jag har haft det bra och egentligen gjorde vi inget speciellt där nere i huvudstaden. Mest det vanliga typ gröna lund, skansen, promenera runt i omgivningen (djurgården) och shoppa. Fast jag fick bara typ 2 timmar till shopping på hela resan (och det var igår från kl 10 och vårat plan skulle gå 15.30 så vi var tvungen att sitta på arlanda expess senast kvart i 2, vilket betydde att vi behövde vara på centralstationen senast halv 2. Där emellan någonstans skulle vi äta lunch också) så det blev verkligen att spring runt i affärerna! Men jag hittade iallafall en kjol från Vila och en stickad tröja från Monki. Sen så var vi ju förresten i Barkaby på outleten i tisdags och då hittade jag en tunika från Cottonfield, en kofta från InWear och ett par skor från Vagabond. Eftersom det var outlet var ju allt jättebilligt! Tunikan skulle ha kostat 799:- men det var 70% så det blev bara ungefär 250:- för den. Koftan skulle kostat 599:- och det var 70% på den med. Skorna kostade 499:- innan, men fick dom för 139:-. Man blir så nöjd när man har gjort en bra affär! ;)

Jag hinner inte ladda upp bilderna nu, jag måste klä på mig för vi ska tydligen iväg till storheden..
Men vi hörs! :)

halvtaskig uppdatering här...

...och det kommer det fortsätta med. Imorgon på morgonen åker jag med flyget till Stockholm! :D Kommer hem på onsdag kväll och mest troligt kommer jag inte ha tillgång till någon dator förren då. Men vem vet :P

Kvällen igår var väldigt trevlig hos Sofia. Vi hann dock bara se 2 av det 3 filmerna innan klockan råkade bli alldeles för mycket! Det blev väl att krypa i säng där vid tre typ :P
Filmerna vi såg på dagen var Billy Elliot och Step up. Sen på kvällen såg vi Centerstage och Honey, alla dansfilmer som sagt! ;) Sen hade vi ju en femte film också, Save the last dance 2, fast den hann vi ju tyvärr inte se :/ Men men, dom vi såg var ganska bra tyckte jag! :)



Ååå! Mamma hittade just ett kuvert till mig med femhundring i ett skåp från julen! Perfekt, då har jag lite shoppingpengar! ;)
Men vi hörs till veckan dårå! :))
Hejsvejs!

mot mjölkis!

Hejhej!
Efter att vi hade sett vi 2 av de 5 filmerna vi hyrde hos mig var det middagstid så alla for iväg och åt. Nu har jag packat ihop lite grejjor för vi ska till Sofia och se det andra tre. Sedan blir det att sova där! :)
Jag hinner inte skriva vilka filmer det var o s v för hon kommer och hämtar mig med moppen när som helst!
Vi hörs imorgon! :D 

Film-marathon

Sådär ja, då var det en ny dag igen!
Jag pratade med Sara för en stund sedan och hon undrade om jag ville vara med på ett film-marathon idag med henne, sofia och johanna (en som de känner). Vi ska typ hyra 5 filmer med dans som tema och sedan blir det att sitta fastklistrad framför TVn hela dagen (det är tur att det är molnigt ute). Fast jag tror att jag bara kan se 2 eller 3, för sen måste jag nog hem och tvätta och börja packa lite smått. Åker till Stockholm på lördagmorgon och måste alltså ha packat klart imorgon :)
Här sitter jag med pyjamasen fortfarande så det är bäst att jag går och klär på mig nu, för så här kan jag ju inte gå klädd hela dagen!

Btw, kolla min bikinilinje! Dom här dagarna med sol har ändå gett lite resultat! :D
Men men, vi hörs nog senare under dagen ;)

stekastekasteeeeka :))

Hej, jag skrev inget igår för på morgonen och dagen hade jag inte tid/var inte hemma och sen på kvällen var sara och sofia här så då ville jag inte hålla på med det, haha ;P

Dom här dagarna har även dom varit väldigt härliga. Igår var vi tre på arcus hela dagen och låg och solade mest hela tiden. Där på slutet någon gång fick vi för oss att bada lite, och det visade sig vara jätteskönt i vattnet! Faktiskt så att man kunde ligga i och plaska ett tag utan att hacka tänder! :D
Efter vi hade varit där åkte vi till mig och åt tacos och sedan sov vi på studsmattan. Det är för övrigt typ det skönaste ställe man kan sova på! Perfekt ventilation och faktiskt inga mygg alls! Fast då hade vi ju ett partytält med väggar över studsmattan och typ en liter myggkräm på oss så det kanske inte var så konstigt ;P Men otroligt mysigt iallafall. Ni som inte har provat måste göra det!
Idag har det också blivit en dag på stranden, fast på gültza. Det var vi tre plus massa andra människor som inte jag kände :p Mest solande blev det med också en hel del badande. Sammanlagt 20 minuter kanske! :D

Här kommer lite bilder från arcus i tisdags! :)
 

RSS 2.0