Skidkul xD

Lektionerna efter lunch idag såg vi på film. Det är ju Förintelsedagen idag, det har ni väl ej missat? ;) Iallafall, det var någon otroligt hemsk berättelse om förintelsen på andra välrldskriget då.. Den hette typ "God afton herr Wallenberg".

Nu ikväll har jag haft barnträning med Eliina :) Vi fick en ny flicka i gruppen, hon var bara på prov idag, men hon var mycket duktig så man får hoppas att hon stannar ;p
Direkt efter det så for jag hem och glufsade i mig tornfisksallad (min favoriträtt typ :p). Sen så klädde jag på mig och stökade i förråd och garage, jag och Emilia skulle åka skidor :D Vi började åka kanske kvart i åtta och var väl tillbaka vid nio, så ja, en bra motionsrunda ;) På lördag (dan) ska vi typ på en långtur och ta med matsäck och sitta och fika i det gröna vita! :) Mysigt värre!

hihih, emilia :)

heh, imorgon är det SO prov och det känns som jag kan NADA! buööööhh.. IG typ! :'(


mmmja..

Ganska skön dag idag ändå.. Vi inledde med lite matte som vanligt på måndagmornar och efter det den kära slöjden :) Jag stickade och höll på med mina ortoligt vackra tofflor xD Till lunch var det pizzasoppa, fast jag fattar verkligen inte hur dom kan kalla det för det. Mackaroner och köttfärs, vad har det med pizza och göra?
På rasten lånade vi en dator och fixade lite med bloggen, linnea ville inte hjälpa mig för att jag var så dum och avslöjade en otroligt viktig Peak-hemlighet, heheh, förlåt Linnea! <3 Iallafall så fick jag till bakrunden lite..
Senare på "lästimmen" lånade vi datorn igen och fortsatte, busiga vi var xD Men jag hade ändå inga böcker med mig :p Sen så retade vi Jocke (läraren) med att ta kort på honom, men han ääääär ju så konstig!

Sofia: Nikita kolla! (ska "fota henne", men vänder kameran mot jocke isället som står med ryggen mot ett glasskåp. Hon fotar honom. Han vänder sig genast om!
Jocke: Hörredu! Jag såg att du fotade mig!
Så hade han kollat på oss när det speglades i galset xD Hahaha, han är ju lite intelliget iallafall x)

Vi fick även läsa nå häfte med nationella provtexter som vi ska svara på frågor på själva provet nästa vecka... Jag undrar just hur det här kommer gå :S

Väl hemma iallafall, efter en liten stanrunda (med Bea & Elin) utan att köpa nå, så fortsatte jag med att designa bloggen lite. Nu ser det väl hyfsat ut iallafall, men det KAN bli bättre ;)

Jag & Emilia ska skidra på ormberget imorgon efter barnträningen :) Ett litet problem bara... Jag äger inga täckbyxor! Men skit samma, det funkar ju med mjukisar x) 


Första inlägget =)

Hejj
Tänkte göra en blogg, och gjorde det också då. Vi får väl se hur det blir med att hålla den uppdaterad, men först och främst måste jag få lite personlig design på den också ;)
Tyvärr är inte Evelina så duktig på det, så hon får allt ta och fråga sin duktiga bloggande kompis Linnea :D hehe.. Om hon vill hjälpa henne såklart :p

Jajja, jag tänkte berätta lite om dagen så här i slutet av detta inlägg..
Det här inte hänt någonting särskillt egentligen. Åkte till skolan 07.20 för att bära upp massa lampor till våran braiga teater.. Lyfte ett antal mer eller mindre tunga lådor genom korridoren xD  Sen började vi med SO, hade redovisningar hela förmioddagen om andra världskriget.. det var ganska skönt att slippa göra så mycket annat än ätt bara sitta och lyssna.. Men efter ungefär två och en halv timma var man liiite less! Sen på eftermiddagen hade vi teoretisk HK, håller på med "Min första lägenhet", ganska kul faktiskt! :D Vi fick sluta en timma tidigare eftersom engelskaläraren var sjuk ;) Stackars henne, men tur för oss :) tihihi :p
Kram kram <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0