Plugg-måndag hemma!

Godmorgon!

Det blev en tidig morgon för mig. Vaknade vid halv åtta eftersom jag hade världens jobbigaste hosta. Typiskt när man är ledig och allt! Men man kan inte direkt kalla det för en ledig dag. Jag ska plugga nästan hela tiden. Har precis övat in alla glosor till imorgon. Det tog typ bara en kvart att lära mig alla! Libers glosmaskin är verkligen super! ;)
Är sugen på något så ska typ gå ner och kolla vad som finns att stoppa i munnen. Det är det som är bra att vara hemma, då kan man äta vad och när man vill! ;D Sen hade jag tänkt ta tag i matten. Har ett X antal sidor att göra tills imorgon! Jag undrar hur alla andra i klassen ligger till med det där... Undra om det bara är jag som är seg? Hahah, aja! Ska försöka komma igång nu så snart som möjligt så att jag blir klar innan fem då vi ska på middag hos moster.
Vi år höras! :) 

Kebneresan :)

Nu är jag hemma från fjällen! Otroligt nog utan skavsår men med en ond hälsena och axlar och rygg och ja, listan kan göras lång ;)
Kan berätta lite om vad vi egentligen gjorde. Eh, vi vandrade! x) Först från Nikkaluokta till båten, sen från båten upp på ett berg, där uppe sov vi en natt. Nästa morgon började vi runda bergskedjan och kom till en avlång sjö. Där sov vi också en natt. Morgonen därpå började vi gå igen, efter några timmars vandring kom vi ut på kungsleden och följde den ända till fjällstationen i Kebne. När vi kom dit spöregnade det och vi frågade om vi inte kunde vänta med att slå upp tälten tills det slutat regna. Svaret blev nej och vi rundade en husknut och visades in i en stor kåta med 16 tältsängar. Där skulle vi få sova sista natten! Alla blev överlyckliga förutom att jag, Bea, Joar och Henrik blev utan säng eftersom vi var 20 st. Men vi trängde ihop oss i andras sängar! ;) Under natten gjorde tvåorna ett försök att nolla oss, utan att lyckas särskillt bra. Det var bara två som blev doppade i lerpölen. På morgonen började vi gå mot båten igen för att sedan komma till Nikkaluokta igen. Sen blev det buss-strul, alla fick inte plats på bussen så dom fick vänta på nästa. Men vi höll fast tåget så alla kom hem! ;)

Det var det! Här kommer bilderna från ett par väldigt roliga dagar med våran härliga klass! :D


Jag å Johanna i Kiruna


Drickpaus!


Middag! Köttbullar och osaltade, överkokta, kalla snabbmakaroner. Tummen upp!


Haha, inte en enda bra bild på mig på hela resan! Jag får skylla på att det är svårt att se normal ut med 17 kilo på ryggen! ;)


Där på andra sidan sjön, mellan det stora och lilla berget gick vi upp och sen svängde vi höger, för den som ville veta ;P


Vi var tvungna att bygga en bro för att ta oss över..


Bea gillar detta! ;)


ja, den smälte ju nästan in! x)

otur eller vad?!

Hej hallå!

Jag har inte suttit vid datorn på typ tre dagar nu! Tycker faktiskt att det är ganka bra gjort av mig! Det roliga är att jag har lika många besökare även fast jag inte har skrivit någoning här i bloggen på flera dagar! Dessutom har jag fler sidvisningar. Hahah, lite komiskt bara! ;)

Iallafall. Jag har haft väldigt fullt upp med att packa och göra läxor dom här dagarna. Åker ju iväg till kebne imorgon med frilufts! Fast dom har tydligen inte lovat särskillt bra väder, men det blir nog superkul iallafall! :D

Jag vaknade 05.30 idag som vanligt och börjar 11.20. Har gjort klart samhällsuppgiften nu på morgonen och igårkväll gjorde jag klart engelskan. Men fråga mig inte vad jag skrev, för jag har ingen aning! Nu ska jag börja göra mig klar på riktigt, klä på mig och så. Sen måste jag åka iväg lite tidigare och svänga förbi apoteket och köpa strepsils eller något för jag har börjat få ont i halsen! Hur taskigt är inte det?! Jag har typ inte haft det på två år och nu, NU när jag ska iväg till fjälls och allt villl den passa på att besvära mig! Men tyvärr, jag har annat för mig, SÅ FÖRSVINN ÄCKLIGA ONDA HALS, JAG HAR INTE TID MED DIG!!!

hejdå! :D


RSS 2.0