Hemavan! x)

Vaknade vid 9 av mig själv idag! Jag åt lite frulle, klädde på mig och slängde upp håret i en knut. Sen for vi till Biltema och ica MAXI och köpte ryggskydd, tandborste, tandkräm, tjocksockar och ansiktskräm tills imorgon. Far ju till Hemavan då! Herregu vad roligt det kommer bli! Åker typ vid 10 imorgon bitti :D

 ååå vad kuuul!


Sen så vill jag tacka för att det var så många som kommenterade förra inlägget, hela... 0 st!  Otroligt, för sen i förrgår har det varit 10 stycken som besökte bloggen, men jag vet fortfarande inte vilka. Ja ja, ni gör ju som ni vill, men det enda som kommenterar "regelbundet" är linnea, tack linnea, verkligen! :)<3


tjollahopp!

Vad kan man hitta på att säga om denna dag då? Jag kan iallafall berätta att det blev ännu mera gå idag. Först hemfrån till idrotten. Jag genade över isen, det var helt fint. Värsta dimman som låg där!

 fiint :)

Sen så gick jag till pappas jobb och hämtade signerade klubban på lunchen. Till stan när vi sluta och till mammas jobb. Hon var upptagen så då gick jag tillbaka till stan. Sen ringde jag henne, då var hon klar så då gick jag till henne igen. Städade där  och tjänade ca 60 kr.. Sedan for vi och åkte pulka på ormberget med ungdomsgruppen, skit kul! Det blev en del springande upp och ner för backen ska jag tala om! Efter pulkåkningen, eller madrassåkningen, gick vi for vi till björks och babblade, fikade och hade andakt, så himla mysigt! Och slutligen, sista prommenaden för dagen, från bilen in genom ytterdörren!



Okej, nu vill jag att ALLA som läser detta svarar med en kommentar!
Jag vill nämnligen veta hur många det är som läser! ;) Dessutom tycker jag att folk ska kommentera mera! Det är liksom därför man har en blogg på nå vis. Det är en del av det roliga! Så: kommentera mera!
nu borde ni förstå :p


nyttig dag ^^

Idag kan man verkligen säga att jag har gått en del! Istället för att åka buss till och från skolan så har jag promenerat. Jag har mätt på hitta.se och det blir ungefär 7.5 kilometer (om man räknar med promenaden på lunchen också). Jag kollade också hur långt et är till skolan enkel väg, det är 3 km. Så nu vet du Linnea ;) Det tycker jag är en ganska bra daglig dagsmotion! Egentligen är det jju ganska så tråkigt att promenera. Men man glömmer som bort att man går när man lyssnar på musik och när det är strålande solsken och jättevarmt ute! Eller varmt och varmt.. men typ -3 bara! :)



Jag ville ju inte börja vräka i mig massa skit när jag kom hem så jag gjorde en lite nyttigare version av mitt mellanmål. Macka+ost+kruksallad+gurka och juice till, supermumsigt! Det ska jag fortsätta med.


läskigt stressigt!

hahah, sista lektionen idag gick vi till KH för att låna böcker. Klockan var halv tre då (och vi slutar tre). När vi väl kom fram dit så var det bara att låna fort, "tjopp-tjopp", klart, och sen fick jag och bea skynda tillbaka. Vi skulle ha mat-klubb som började 10 över.. när vi gick vid shopping så såg vi att 3:an just skulle gå så vi sprang rakt över vägen och in i bussen! Det bästa av allt, vi kom precis i tid! Till och med lite tidigare!

Men stressen var inte slut än. Jag hade barngympa på träningsverket sm började fem och då tänkte jag ju att matklubben skulle vara klar innan det. Just när vi satt och åt coccoskycklingen (som inte var så god) så kom jag plötsligt på: Shit, vad är klockan?!
Då var det kvart i! Jag slängde på mig kläderna och överlät diskjobbet åt min grupp, kutade ut genom huset och ringde Elina. Hon var tydligen också sen! Puh! Sprang, gick, sprang, gick ända till träningsverket och kom fram typ 5 i med världens hosta efter all kallluft som jag hade dragit in. Ajja.. vi började 5 minuter senare, men skit samma! Barnen var iallafall jätteduktiga!

Åkte även skidor med Emilia på kvällen. Vi mötte en jätteläskig gubbe! Vi åkte på ett skoterspår i skogen bakom fridhemsgatan och då såg jag nå svart som rörde sig. Min första tanke var "Det är en älg!" Men emilia lugnade och sa att det var en mäniska ;). Vi tänkte inte mer på det. en när vi väl skulle möta gubben så stannar han mitt i vägen och glor på oss! Man brukar ju som gå förbi, eller iallafall akta sig! Han luktade unket, var kortväxt och hade en gul jacka på sig. Akta er för honom! Jag hade staven nära till hands för att sticka honom när vi for förbi! Men det behövdes dock inte. Fast pappa fick åka och hämta oss på kronan, för jag ville inte åka genom det där stället igen! KOLSVART!

ett till inlägg idag ^^

hahah, det har ju typ snöat as mycket, och det betyder att man måste ut och skotta! Men efter ett tag blev Evelina på bushumör och började hoppa från garagetaket, rulla mig i snön mm..
Sen så la jag mig rakt i kullen som jag just hade skottat upp. Då börjar pappa lasta massa snö PÅ mig, men jag låg kvar! Tillslut var näst intill hela jag täckt!
Det var hur mysigt som helst, och faktiskt varmt! Förutom runt fotlederna, för det kom in massa snö in dit, men efter ett tag kändes det inte! ;) Jag kan tänka mig att det kändes ungeför som att hamna under en lavin, fast jag hade ju i och för sig ett andningshål!

Hahahha, bilder här då!



En vanlig snöhög?



Nej då! Det är ju någon där under!



Tadaaaa!! Efter 5 minunter under ett
härligt snötäcke! ;)   (ignorera smajlet ;p)

pust!

Vet ni hur jobbigt det ääär med glasögon! Dom är ivägen, dom immar direkt när man kommer in i bussen och alla stirrar på en, dom blit typ skitiga hela tiden, man kan knappt ha dom om man har diadem, dom skymmer sikten mm...
Det enda typ positiva med dom är att man ser klarare, och bättre.. Föråt att jag klagar, men så är det!

Vilma har typ tre kompisar här nu och dom är i källaren och det dånar Lady Gaga, Pink och Katy Perry i hela huset! Man vill ju liksom ta det lungt när man kommer hem! Typ sitta och chilla vid tangentbordet, lyssna på musik (betydligt lägre och bättre musik) och tänka lite.. Fast just nu skulle jag nog behöva plugga lite. Vi kom fram till att vi har en HEL del att göra ändå, fast det inte känns som det!

Oj, nu måste jag springa ner, nån av Vilmas kompisars föräldrar kom nu! Yes, äntligen lugn och ro! ;)

wiihoo

Jag känner redan nu på mig att detta kan bli ett långt inlägg.. menmen, har en del att berätta så!

Vi kan ju börja att snacka om hockeymatchen igår. Jag var lite dum mot Luleå som trodde att dom inte skulle klara av HV71! Faktiskt så var det Luleå som dominerade hela matchen och det slutade 2-1 till Luleå! Och vet ni??!!! Luleå ligger 2:a i tabellen! 2:a!!! Duktigt jobbat gubbar!
Jag känner att jag har blivit väldigt hockeyintresserad på senaste tiden, and I like it!

Och det är faktiskt så att vi har fått Hajus klubba! Den gick halvt av och han kunde inte spela med den längre. Vi satt bakom HV71-båset och då gav dom den till oss! En gubbe som jobbade i kiosken ville ge 2000 kr för den, men icket! Han fick hålla i den i 5min istället och vi fick en bilpåse. Pappa ska fota Harju och Omark på typ onsdag eller torsdag och då ska vi fixa den signerad, heheh! Sen ska den få hänga i klassrummet!

 100% äkta!


Jaa... tänkte även berätta om dagen med Sofia i backen! Det var väldigt skojjigt faktiskt och vi har typ hoppat och tagit massa kort. Så himla härligt det är att känna vinden i ansiktet och susa ner i backen! Och att åka runt i skogen i massa gupp och hastiga svängar! Ett plus i kanten äär att mina nya pjäxor är perfekta! Det blir inte så hära kallt i dom som det brukar, och man kan röra på tårna! Helt fantastiskt!
Sofia gjorde en riktigt rolig vurpa som jag fick på bild, men vad tror ni hon gör? Tar bort den såklart! åååhhh, dumma dig! xD
Jajja, mycket trevligt har det varit som sagt! Här kommer bilder!



blev inge slalom idag...

....var på stan en sväng istället och handlade två tröjor som jag la undan igår. Det var 2 för 1 på H&M, jag tog en gul och en svart. Tänkte att det känns lite sommrigt med ljusgult! Jag köpte även sjal på H&Ms branavdelning, ibland hittar man saker där också, värt att kolla alltså!

    <--- svarta
   <--- gula

Väl hemma blev det plättar med grädde, drottningsylt och banan! Vet ni hur gott det är med banan på plättar?! Otroligt gott är det! jag har tänkt på att banan typ passar till allt! Plättar, i fil eller som yoghurt, friterad banan, i tacos, i kaviar/ på macka, på pizza, i smootie, glass å tydligen till fläskfilé också, mamma hade lagat nå recept på 80-talet med det någon gång.. Man borde kanske experimentera mer med banan i mat, det kanske blir värsta sensationen någon gång! Man kanske blir berömd!

Men iallafall... ska på hockey om typ en timma, det blir trevligt. Det är tydligen Luleå mot HV71, det blir nog tufft för Luleå, HV71 ligger ju 2a i tabellen! Men hoppas dom vinner ändå! 

Justja! köpte benn & jerry glass också som jag å vilma ska dela på ikväll!

 mumma!



ha det gott igelkott!


ilandsproblem, jag vet!

Jag har upptäkt en sak. Jag följer ungefär elva bloggar varje dag och det har liksom varit "fullt upp" att läsa allt dom skriver hela tiden. Men NU helt plötsligt så är det typ ingen som skriver nåt! Och inte jag heller när jag tänker efter! Jag kollade nyss och då var det bara fyra stycken som hade nytt inlägg! x) Fast jag hade tänkt bryta det mönstret nuoch göra ett nytt inlägg iallafall!

Igår var det ju första dagen för mig med "extraögonen" x) Vi hade gympa direkt på morgonen och sen gick vi tillbaka till skolan efter det i typ -20 grader! När vi just skulle gå in så kom Anders (musikläraren) och ropade att vi skulle skynda oss och att alla väntade eftersom det var ljusgårdsmöte (nått påhitt som våran skola har). Just när vi klev in genom dörren så satt alla där och typ tittade på oss. Tror ni inte att glasögonen immade igen just då!? Vi bänglade oss till en sittplats med tjocka ytterkläder och bigga väskor. ALLA glodde typ och det hjälpte ju inte att jag inte såg något!
-Linnea, det immar! fick jag ur mig. Jag, clever as i am, tänkte ju inte på att ta av dom!
hahaha, jag hade väntat mig en lite lugnare och diskretare entré med min nya, inte så fina look! Om man nu kan kalla det för look?
                                                              
Ikväll bir det en lugn kväll, ska väl se lite TV och typ snaska! Eller jag kommer göra det, även om jag inte är sugen, som jag inte knner mig nu! Det är som ett gift! Men jag ska sluta med godis har jag bestämt, när man inte tränar lika mycket som förr så måste man ju minska på sånt! Eller vid speciella tillfällen kan jag ju kanske få.. Nån måtta får det väl vara?!



åhhh.. pappa kom och sa att jag var tvungen att sätta in tvätten i min garderob. Vad tror ni att jag ser på sträcket?! alla mina TRE PAR av mina favoritsockar är förstörda!!! Dom var vita innan, nu är alla TRE PAR rosaflammiga!!!!!!  jag hatar att mina päron är urusla på att tvätta! Från och med nu ska jag aldrig mer låta dom tvätta mina kläder! Jag ska hítta någon slags tvättkorg för MINA kläder och tvätta dom dom själv!

bu&bä

Idag var det bara tråkiga ämnen, men alla lektioner har ändå varit så otroligt, ovanligt, roliga! På fysiken gjorde vi en labb där vi skulle äta en chokladruta och sedan räkna ut hur mycket energi det skulle å åt för att göra sig av med allt. Det var som en blandning av matte och NO och det var hur-kul-som-helst! Jag fick värsta "aha-upplevelsen"! Det är ju man lär sig saker! Inte av att bara sitta och läsa i en bok eller stressplugga inför ett prov för att sedan glömma bort allt två dagar senare! Jag hoppas verkligen att vi kommer jobba så där fler gånger! Carina, du är bäst!

Senskan var också rätt så bra! Vi hade en liten "rättegång" mot annh igår och det verkade verkligen som att hon hade lyssnat på våra åsikter! Jag är imponerad!

Jag har även fått veta andra världskriget provet, inlämningen, redovisningen och typ halvt vad det kommer bli för slutbetyg! Provet gick väl sådär, kände mig inte särskilt "varm i kläderna" på det ämnet och jag förstod att det inte skulle gå så bra. Jag hade G- på en av frågorna men MVG på analysen, så det blev ett VG på helheten! Mycket nöjd ändå! Redovisningen hade jag VG på.. Å inlämmningen tänkte Mats sätta VG+ på men då hade Jocke läst igenom det och han tyckte att det skulle vara MVG! Så så blev det! tack jocke! xD Så nu står det MVG+ på den eftersom Mats bara satte dit ett M före VG:et xD
Jag kanske kommer få MVG i slutbetyg, om jag jobbar mer på att analysera mer.. ganska svårt tycker jag.. Men det ska gå! Jag ska ha MVG i slutbetyg! Det är mitt mål!



Jag tänkte även berätta att jag har fått mina glasögon nu... ja, jag kommer ju garanterat skämmas ihjäl imorgon, men det får väl vara så! För nog är det ju skillnad! Nu ser jag ju faktiskt frosten på träden OCH vem som står på andra sidan gatan! :D

mjaaa.. här är jag! extremt fula bilder, jag ser ut som en 40-åring! menmen.....

    
ena paret...                                                   ...och det andra


problem!

Jag har ALLTID pratat om att jag vill skaffa hund, ända sen jag var åtta tror jag (då jag fick min första hundbok xD). Ja iallafall. Ett av problem har varit "vart ska vi ha den på dagarna?" På pappas jobb är det många som är alergiska och mamma kan verkligen inte ha den på sitt jobb. Men nu ska Palo´s skaffa hund och Thomas ska ha den på jobbet! (pappas jobb). Pappa blev typ glad och startade diskussionen redan i bilen när han hämtade mig. Sen togs det även upp vid middagsbordet. Mamma vill ABSÅLUT INTE ha hund. Eller hon vill det nog innerst inne men hon tror att det skulle bli så jobbigt och så tror hon att pappa skulle lessna efter ett tag, även fast han vill! (det vet jag för att jag har pratat med honom!) Hon tror att jag skulle klara av det men inte pappa, jag fattar inte!

Mamma verkar inte förstå varför hunden är människans bästa vän, varför så många i välden har hund. Dom har det ju av en anledning! Hon tänker bara på det negativa! Om det nu finns något negativt? enligt mig. Isåfall kanske att gå ut sent på kvällen eller när det är svinkallt. Men herregud! Det får man väl ändå tåla! !Det är en vän för livet och tänk allt underbart man får uppleva! Plus att jag har hört att man får bättre självkänsla, och DET jag jag behöva! heheh.. Ett annat "men" är ju att det kostar en hel del, men skit samma! Man kan ju spara pengar och typ dra ner på konsumtionen av t ex..... kläder!

Asså jag funderar stenhårt på det här och jag HAR verkligen tänkt igenom ordentligt. Det är inget "inpulsköp" av en hund som många gör! Har som sagt stridit för detta i sju år och kollat seriöst i typ två år. Jag vet alla för- och nakdelar och jag VET att jag skulle klara av det!

Jag blir så himla sur bara på att mamma inte förstår mig/oss! Hon säger i stil med: "Köp ni, men då är det dags för mig att flytta till egen lägenhet" Jag tror dock inte att hon verkligen skulle göra det, men man vet ju aldrig! Hon skulle ju inte vara så glad iallafall. Typ, "okej dom älskar en hund mer än mig." Men så är det ju inte! Ska hon någonsin förstå?!

Den första rasen jag funderade på var en Pinscher, men jag har läst på flera ställen att det inte är någon bra förstagångshund.. Lite surt men nu är jag nästan bestämd på en annan ras, miniatyr bullterrier! Det verkar vara en aktiv och vänlig hund som skulle passa oss väldigt bra! Jag vill, jag vill, jag vill! Det finns en uppfödare i Kalix, jag och pappa ska fara dit har vi bestämt! SNART hoppas jag, innan diskussionen dör ut liksom!

   är dom inte underbara?!


Långt inlägg, jag vet! Men jag behövde bara få ur mig det!

Har du hund? Berätta! Är du less? Vad är dåligt? mm! :D

(tack Linnea K för att du typ gav mig hopp igen! xD)


hej måndag!

Veeet niii!!!???? Vilma har fått magsjuka nu! uuuuhhh.. Jag är livrädd! Jag ber till GUD att det är jag som har smittat henne. För annars kanske jag får det igen!
Direkt när jag kom hem och såg att våran bil stod på uppfarten började jag må illa, jag fattade typ att det var hon som hade spytt på skolan eller nåt eftersom hon hade ont i magen i morse.. Ja, och så var det!
Menmen, jag ska inte äta hemma eller vara hemma ikväll för vi ska på HOCKEY och innan det på Maxxxx! ;D Grymt kul! +  att då har jag mindre chans att få på mig någon äcklig smitta xD Har inte varit på hockey på ett år, blir andra gången nu. Hoppas dom vinner! Fast vi kommer ha unioniens sämsta platser, rad 2 bakom båset där lökande spelare sitter och snorar! USCH!




btw.. jag mailade till Rut m. fl. i går typ och sa att dom skulle komma till luleå! Jag har fått svar idag och dom sa att dom inte hade några planer på det och att jag skulle komma förbi i göteborg istället >< Dom ska komma hit ju! Jag älskar deras kläder! Fast tydligen finns deras märke Seroious Sally på Diva och så kan man bäställa lite av deras kläder på Nelly.com :) Får väl kika där tills vidare!

 <3333

Igår & Idag

I lördags spenderades dagen med att kolla på Vilmas basketmatch på hälsans.. Serverade lite varmkorv till hungriga barn (och vuxna) och fotade lite med pappas kamera, Nikon D700, känn på den! heheh, kände mig som värsta proffsfotografen xD Det var riktigt skojjigt!
På kvällen var vi branvakt till lill-Thea! Sötungen grät inte på hela kvällen! Och hon bet mig inte heller :p WOW alltså! Kollade på melodifestivalen, det gör väl typ alla som vill hålla sig upptaterade? ;o :p Ingen var särskit bra, satt mest och gjorde annat ;P

Idag var det 30-års kalas, åt typ 1000kilo smörgåstårta och 100kilo gelehjärtan! Nje.. men typ! Men sen blev det att fara med Emilia och träna bort allt i skidspåret! Jag hade vääärldens sämsta glid och stannade typ i nedförsbackarna!

Det inträffade en lite rolig incident när vi försökte ta oss upp för en backe.. Jag sa just: Jag har ganska bra fäste ändå! och sen började jag fara bakåt, ner för backen och ramlade pladask i spåret! Just då kom det en "elitåkare" bakom mig som jag nästan föll på! xD Hahah, snacka pinsamt!
Emilia gjorde också en rolig vurpa (i nerförsbacke), men då var det jag som kom efter och for på henne! hahah, skojj, skojj. Vi måste åka skidor oftare!


              bildbrist....

Jorde lite matte nu på kvällen, ligger sjukt mycket efter. Men jag har insett att det här kapitlet inte är så svårt! :D Fast jag fick ont i huvudet så då kunde jag inte jobba mera...

Mumsigt!

Fredag idag och det betyder, det numera ROLIGA, Art and science! Håller ju på med en musikal.. själlva storyn och de flesta scenerna är tyyp klara och det verkar blir ganska bra ;D Å jag fick en gratis muffins från caféet eftersom jag vann en quistävling igår, hihi fick 13 av 20 poäng, alla andra var alltså dåliga xD

Gick en sväng på stan med Linnea efter vi hade slutat.. Köpte en tablettask för 4 ynka kronor på Lagerhouse xD Jag fyllde även på mitt busskot, mycket intressant!

Förresten, jag har sökt sommarjobb nu! :D På firstcamp på arcus¨, hoppas att jag får det :) Fast jag tror ändå inte det.. Ala typ söker +  att jag tror att dom vill ha lite mer välutbildade och äldre personer ;) Men man kan ju alltid hoppas x)

Nu ska jag gå och ta på mig myskläder, bänka mig framför teven och tjocka mig med (natur)godis! :D MUMSIGT VÄRRE!


                                 


Dagen + lite smygreklam!

Vi hade HK på morgonen idag! Det hade varit roligt, om det inte vore för att jag hamnade med en av de personer som jag hatar ogillar mest! (äcklig, svettig, dålig humor, snuskig, tönt :S, "förföljare", URK!) Om du känner mig vet du vem jag menar! Vi lagade iallafall kttbiffar , kokt potatis, lössky och rårörda lingon. As äckligt tyckte jag! Eller det kanske hade varit gott med nån annan köttfärs och andra kockar (kock). Åt vanliga skolmaten istället :p

Jaja, jag tänkte avsluta detta inlägg med att ge lite smygreklam år www.gratismode.se !
Blev medlem där idag, en hemsida där man samlar poäng genom att klicka på länkar, gå in på hemsidor, värva vänner och som jag gör nu, ge smygreklam på blogg/bilddagbok ;) Det verkar ganska bra faktiskt! Och lätt om inte annat! :D Det vore ju alltid trevligt med ett presentkort på upp till 1000 kr! :0 :) Dessutom får man 50 poäng bara av att bli medlem! ;) Gå in och kika vettja!


pruttögon..

Var på synundersökning idag och det visade sig att jag hade -0.50 på vänster öga och -0.75 på höger öga.. Det betyder att jag får glasögon! :O Det var lite tid kvar tills dom stängde så jag och mamma kollade på några bågar.. Hittade två som var någolunda bra. Det ena paret var ganska tjocka och det andra var lite smalare, båda svarta ;) Jag kände mig så ful när jag stod där och provade massa olika.. Dom kommer om ca en vecka, men jag kommer typ inte våga ha på dom! Jajja, måste ju, typ, kanske, för mitt bästa x)




förresten, fick mina PEAK (!) skidbyxor med posten idag :) Dom var super-asigt snygga! Linnea, du kommer bli sååå avundsjuk xD HAHAH

trötter...

Har varit hemma idag med, det känns bättre än igår iallafall så jag far nog till skolan imorgon..:D Men jag vill inte ens tänka på gårdagen.. Jag mådde illa till och från hela dagen och mamma sa, om du spyr så kommer det kännas bättre sen. Jag är ju livrädd för att spy men då tänkte jag att nä, nu gör jag det! Men det gick inte! Jag "ville", men det kom inget! Jag åt inte på hela dan typ, eller ungefär bara frukost och lite pasta till middag.. Så jag har inte precis känt mig pigg idag, heheh ;p

Funderar på att då och dammsuga lite, mamma pratade om nå sånt.. Så det är väl lika bra att ta tillfälle att röra på sig lite ;)

Har någon något bra musiktips? Det känns som att jag måste uppdatera ipoden lite..

blä

Det är måndag och klockan är 10 över nio... vad gör jag hemma?
Jag vet inte om jag är sjuk, men jag mår illa och jag vill inte ta några risker att fara till skolan. För då skulle jag bara tänka på det hela dag och gå runt och tro att jag ska kräkas vilken sekund som helst, även om jag inte mår illa. Så funkar jag! Lika bra att stanna hemma alltså. Har inte så mycket skolgrejs hemma, men jag får göra det jag har, Hkkuppgift och idrottsuppgift samt läsa litegrann ;)

 brrrr.....

Det är fint ute, det snöar,som det har gjort i typ en vecka nu. Men nu är det fin snö, lapphandskar ju! Men här inne sitter jag och fryser som vanligt, fattar inte vad! Jag brukar ju aldrig frysa, och nu gör jag det hela tiden! Jag har iallafall ett element som jag sitter och värmer mig på ;p


Snöig Söndag ^^

Jahapp, söndag idag.. jag gjorde väl inget särskilt på förmiddagen.. Städade min toa och mitt rum, det var äckligt och dammigt! Såkllart så satt jag vid datorn också, som vanligt. Åhhh, jag hade ju lovat mig själv att INTE göra det idag! Men jajja, så blev det.
Men faktiskt så gjorde jag lite nytta ;) Satt och kollade på lite olika skidbyxor på internet när jag hamnade på tradera och hittade peak skidbyxor för 440 typ.. Men då så måste man ju lägga bud.. Så nu håller jag (pappas plånbok :p) och nån annan att fajtas om vem som får dom ;) Och jag ska ha dom! Nu är det uppe i 520, väldigt billigt för att vara Peak! Men vi får väl se hur det går, det slutar vid nio!

                            Dom! :D (L)    

Sen så hörde jag mamma säga till pappa att hon skulle ut och skotta, och då tog jag min chans att få komma ut lite.
Jag ropade: JAG SKOTTAR!
Sen så klädde jag på mig, pappas kofta, mammas skor, mammas bula och min egna jacka och gick ut. Det var skönt att vara ute ett tag :) Sen när jag hade skottat klart gick jag och kollade vad vilma hade för sig. Hon byggde en snökoja med kök, sovrum, toalett och finrumet, som hon kallade det ;) Väldigt bra jobba av henne. Och vet ni vad hon mer sa?! Att på mornarna ska hon gå ut och leka i den istället för att se på Disneychannel! :O WOW asså, ett under har skett!

Lite bilder här då ;)

                                             
                                             Kök & Toa                          Hej!    

                                          
                                             Skotta, skotta...                 Sovrummet ;)

                                   
                              "Finrummet"              Hej-å-hå!                                   Snömänniskan ;p

Semlor och bajsknärtar

Idag var det semelpremiär hos mormor och morfar ;) heheh, inte precis daagens huvudgrej men ändå :p
Jag har faktiskt varit liite duktig också! Jag och vilma städade hos hampedampe å det belv sååå fint. Fast sen stökade han till det igen genom att bajsa tre små knortar på hans matta och krafsa ut massa mat ur skålen xD Han blir faktiskt 6 år i maj! :O eller är det fem.. eller är det sju? Jag minns inte, hemskt! xP

                                       
                            Städarna                              Stökaren


Satt och såg på mello också.. Ugglas var sääämst! Sen ville mamma och pappa se ån samefilm och då ides jag inte se på TV mer.. Jag gick upp till min kära kompis, datorn ^^ hehe, undra hur många timmar jag har suttit idag? Jag får dåligt samvete! Nej, imorgon måste jag hitta på nå kul.. Men vad?! Slalom hade varit trevligt om det inte vore för att dom har lovat asigt kallt och snöö, heh! Najsigt asså! Jag har inte ens hunnit inviga mina pjäxor! Å dom köpte jag i november av mina födelsedagspengar! ;O

Friday-yay! ;)

Idag har det varit väldigt roligt på da skoool! ;D Vi höll på med våran musikal, det här blir nog det roligaste (och seriösaste) A&S på länge! Vi började en halvtimme tidigare efter lunchen, FRIVILLIGT(!) för att vi skulle skriva klart "storyn"! Då kan man kalla det intressant ;)

Dagens citat av linnea när vi hade slutat och skulle till bussen:
L: (känner vid rumpan) Har jag nåt där bak?
Alla: HAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!!
Vilken fråga! Hennes snöre från tröjan hängde ut från jackan där bak som en liten svans! xD tihihih!


                                               Hon där till höger = <33


Två minuter senare såg vi bussen och sprang allt vad vi hade mot busshållplatsen, och vi hann, YAY!!! :D Dagens motion lixom! ;) Efter det var jag å städade hos mami och drack varm choklad från hennes jobbs kaffemaskin ^^ gott-gotti-gott-gott! ;D

Har varit och handlat lite snarra med mamma å vilma, så nu blire "let´s dance - time! ;)

Frysardag...

Uppsatsen idag då. När vi fick pappret insåg jag att det inte var så farligt som jag hade trott. Men man vet aldig hur det går.. Jag kanske har missuppfattat instruktionerna helt! Förresten, fick ju tillbaka matteprovet igår, det gick SÄMST för den som vill veta.

                  
en frysare;)                           snöstormigt värre!

Jag har typ gått runt och fryst hela dagen idag. Nu sitter jag med pappas tjocka kofta och håller på att skaka ihjäl. Det typ gör ont i mina fingrar för att dom är så kalla! :S Det blir ju inte bättre av att de är snöstorm ute. Jag och bea stod och väntade på bussen i tio minuter. Det var väääldigt varmt och skönt, verkligen! (å jag hade inga långkasonger)


Roliga citat av Jocke! xD

"Vanlig långsam dag på skolan idag..." tänkte jag när jag steg upp imorse där vid halv sju. Men då visste jag inte att Annh skulle bli sjuk och att vi skulle ha Jocke istället :D Han skulle tydligen ha svenska grammatik med oss.. Det var dock inte han som hade bestämt det....

Jocke (mitt uppe i lektionen) : Det är liksom väldigt roligt det hära?! (han var sarkastisk)
Isabell: Vaddå då, ville du inte göra det här med oss då?
Jocke: Asså jag gillar ju svenska, men grammatik, det är liksom som Jesus kände sig när han blev korsfäst..

En stund senare sa Sara, även hon sarkastisk:
S: Jag tycker att det här var jättekul! :D
J: Hur konstig är du egentligen?
(å han var seriös!) hahahah!

 
Joakim (mer känd som Jocke ;p)
med sin äkta D&G tröja som han
har "skickat efter" från Italien.
(Linnea är paparazzin)

Sofia skulle springa och möta upp hennes kille som skulle komma och hälsa på...
Sofia: (rusar ut och ropar) Jag kommer snart!
J: Hmm.. det tror jag säkert! (ännu en gång sarkastisk, han verkar gilla det :p)
Sara: Det kommer någon på besök! :D
J: Vad kul! *host*

Här kommer ett till han sa medan han skrev på tavlan..
J: ....en sats skall, ska. Skall eller ska, välj själv, vara......

hhaha, egentligen fårstår man inte det roliga i något av det här, men om man hör hans röst och sitt egna lilla sätt att prata på så skulle nog varenda kotte förstå! xD

Tillslut blev han så less på oss eftersom vi ständigt satt och skrattade så han orkade inte skriva normalt...

ex: Oskar, Oscar och Milo pratar
fråga: Vemprat..... (han orkade inte skriva klart, a & r blev bara ett streck)
svar: O, O, M (han ides inte skriva hela namnen)
Dessutom, hans förklaring till att det blev två Oskar var att det skulle bli lite variation och inte bara Oskar och Oskar utan OsKar och OsCar, hahah xD Han är bara för kul! Varför inte ta ett helt nytt namn? Typ Kalle eller nått? xP

Jobbigt för er att läsa detta onödigt långa inlägg, men det är mest för att jag själv ska minnas denna otroligt... speciella lärare. Eller egentligen är han bara på praktik, han är tydligen nyutbildad gymnasielärare. Så vem vet, tänk om jag får han i gymnasiet?! xD
 

Härlig dag =)

Hej

Igår var jag, emilie, elin, bea och belli på bio och såg i taket lyser stjärnorna :) Den var superbra, men jag ska inte berätta för mycket om den för linnea kunde inte följa med och se den ;p
Men slutet var iallafall mycket sorgligt och hela biosalen grät, väldigt mycket! Det är konstigt, när det är sorgligt på bio och när jag sitter och grinar som värst så håller jag alltid på att skratta på mig! Det är otroligt irriterande, men jag vet att jag inte är den enda som har så, för typ alla satt och skrattade när det var som sorgliast xD hahah ;)

På dan idag så var jag och åkte skridskor, från södra till bron och vände och sen till den där ön och sen tillbaks igen :) Det vär sååå härligt, å det var sol och allt! :D

 jag ^^

Ikväll ska jag bara ta det lungt och ladda upp för den kommande skolveckan. Fast jag tror det kommer bli ganska så lungt, vi har inga projekt som ska vara klara och i matten ska vi börja på ett nytt kapitel, så det är ingen panik med det heller :) Skönt!

RSS 2.0