bu&bä

Idag var det bara tråkiga ämnen, men alla lektioner har ändå varit så otroligt, ovanligt, roliga! På fysiken gjorde vi en labb där vi skulle äta en chokladruta och sedan räkna ut hur mycket energi det skulle å åt för att göra sig av med allt. Det var som en blandning av matte och NO och det var hur-kul-som-helst! Jag fick värsta "aha-upplevelsen"! Det är ju man lär sig saker! Inte av att bara sitta och läsa i en bok eller stressplugga inför ett prov för att sedan glömma bort allt två dagar senare! Jag hoppas verkligen att vi kommer jobba så där fler gånger! Carina, du är bäst!

Senskan var också rätt så bra! Vi hade en liten "rättegång" mot annh igår och det verkade verkligen som att hon hade lyssnat på våra åsikter! Jag är imponerad!

Jag har även fått veta andra världskriget provet, inlämningen, redovisningen och typ halvt vad det kommer bli för slutbetyg! Provet gick väl sådär, kände mig inte särskilt "varm i kläderna" på det ämnet och jag förstod att det inte skulle gå så bra. Jag hade G- på en av frågorna men MVG på analysen, så det blev ett VG på helheten! Mycket nöjd ändå! Redovisningen hade jag VG på.. Å inlämmningen tänkte Mats sätta VG+ på men då hade Jocke läst igenom det och han tyckte att det skulle vara MVG! Så så blev det! tack jocke! xD Så nu står det MVG+ på den eftersom Mats bara satte dit ett M före VG:et xD
Jag kanske kommer få MVG i slutbetyg, om jag jobbar mer på att analysera mer.. ganska svårt tycker jag.. Men det ska gå! Jag ska ha MVG i slutbetyg! Det är mitt mål!



Jag tänkte även berätta att jag har fått mina glasögon nu... ja, jag kommer ju garanterat skämmas ihjäl imorgon, men det får väl vara så! För nog är det ju skillnad! Nu ser jag ju faktiskt frosten på träden OCH vem som står på andra sidan gatan! :D

mjaaa.. här är jag! extremt fula bilder, jag ser ut som en 40-åring! menmen.....

    
ena paret...                                                   ...och det andra


Kommentarer
Postat av: Ellebelle

Chokladlabb=KUL, skulle ju springa bort energin från chokladen i tapporna men de flesta "glömde" visst den lilla detaljen:P. Fina "extraögon":) och två par:O inte illa!

2009-02-18 @ 20:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0