brist på fyndiga rubriker......

Den här fredagen har jag inte alls varit särskillt rolig. Trots att det har varit superbra väder och att veckan snart är slut känns det som att jag inte har varit glad många sekunder. Möjligen i början av dagen men sen har det bara blivit sämre och sämre. Nu hänger mina mungipor nere vid axlarna, känns det som. Men egentligen har jag ingen bra förklaring på varför. Det bara är så!

När jag kom hem låg det ett brev till mig i brevlådan. Jag öppnade och såg att det var ett brev från luleå kommun angående sommarjobb. Jag kommer få sista perioden, 27 juli till 15 augusti. Jag ville inte ha det egentligen, jag vill ha första perioden! Men självklart inte. Vem hade kunnat tro att det skulle komma en glad nyhet en sån här trist dag?

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att få mig själv på bättre humör. Är det någon som ligger och trycker på en bra ide? Få ut det bara, för här behövs verkligen lite uppmuntran. Tack.

Kommentarer
Postat av: Linnea :>

jag fick också sommarjobbsbrevet idag. fick första :) fast min kompis som också sökte första fick tredje perioden. jobbigt D:

2009-05-15 @ 19:11:34
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj, såg nu din kommentar om att du sett att jag fick första.

men tråkigt att man inte får sitt förstahandsval :(

2009-05-15 @ 19:13:44
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Sara :)

SVAR: Jasså :)



Jag har också fått mitt brev idag :) ska jobba som dansledare ;p

2009-05-15 @ 21:28:13
URL: http://saraaskoglund.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

jo, det är sant :)

2009-05-15 @ 22:51:49
URL: http://neafoshoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0