Vilken kanonhelg!

Ja, som det kanske mäsks så är jag lite efter i uppgateringen just nu här på bloggen. Det har hänt rätt så mycket sen i torsdags, så här kommer ett långt inlägg med massor av bilder!

I torsdags då så var vi med klassen och städade på Saras pappas jobb och tjänade 2000 kronor :D Det var verkligen smutsigt där så vi fick bära skyddsoveraller! Men kul var det iallafall, med endast på grund av roligt sällskap! :D Sen så fick vi faktiskt gratis minimål från max också, ett litet plus i kanten sådär ;)








Valborg firades hos sofia. Vi tog bussen till porsön för att kolla på majbrasan men den var inte tänd så vi satte och på busshållplatsen och väntade på första bästa buss för att se vart den skulle ta oss. Den visade sig gå till bergnäset så vi åkte till ändhållplatsen och tillbaka. Eftersom det var tomt i bussen en längre tid så stod dom och dansade och bytte platser i den medan jag satt och garvade och fotade! xD Fast vi såg iallafall en tänd majbrasa genom bussfönstret! ;)
Hela tiden hade vi med oss en påse marschmallows i hopp om att hitta en liten eld att grilla dom på men det fick bli på värmeljusen när vi kom fram istället, mysigt ändå :)








På mogonen vaknade vi vid halv elva. Det visade sig att det var strålande väder ute, precis som väderprognoserna sa! Vi låg och solade, krattade löv, cyklade runt på gården och bara chillade i flera timmar! Även fast det fanns några små snöfläckar på gården så förstördes inte sommarkänslan! Så underbart! :D







Så till tjejkvällen med bea, linnea, elin. Vi har verkligen snaskat på hela natten lång kan man säja. Först hämtade vi kinamat från österns pärla. Vi delade på tre rätter, friterad kyckling (obligatoriskt ;p), någon biffgryta med grönsaker och stekta nudlar med kyckling och räkor. Allt var väldigt gott men jag måste säga att den somm uppfann friterad kyckling måste vara miljonär! ;) heheh! Iallafall, sen proppade vi i oss lite chips och godis till Twilight. Efter det gick vi ut och grillade marschmallows ett tag. När vi kom in satte vi på rallybrudar och lät magen smälta allt snask. När den filmen var slut hämtade vi b&j och såg på björn gustavsson. Tillslut somnade vi på golvet täckt med madrasser, täcken och kuddar :)



   



Idag vaknade vi och såg på me & marely (fjärde filmen för helgen ;p), vi åt rester från mat och snacks och sedan blev det att städa ihop lite smått och bege oss. Vi tog bussen in till stan och kom på att vi behövde kolla på avslutningskäder, så det blev att prova några såna. Varken jag eller linnea hittade nån typ, men däremot hittade elin en mycket fin (hon köpte den inte dock). Smarta som vi var tänkte vi ju inte på vad klockan var så den hann bli fyra innan vi hade hunnit hälften och stan stängde..

Efter det: hem, grilla med familjen, TV, dator och nu sova!



Får jag ingen kommentar blir jag sur, jag har typ suttit med inlägget i en timme, så det så! ;)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Låter som en jätterolig helg ;)

Gott med Ben&Jerrys!! ^^

2009-05-03 @ 10:11:12
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Anonym

justee, du hade rätt ;) det blev ju 4a filmer tillslut :b hih

mktttttttt treeevligt (och gott!) var det :D<3

2009-05-03 @ 13:21:53
Postat av: LinneaS :)

ooops! glömde namn som vanligt (;

2009-05-03 @ 13:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0